Blur - Music Is My Radar

Cover Blur - Music Is My Radar
Cover
Cover Blur - Music Is My Radar
Cover

Charts

In de landen:
it  Piek: 33 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02The Best OfFood / Parlophone
5298682
Album
CD
27/10/2000
4:18Humo - Alle 2000 goedEVA
8503672
Compilatie
CD
01/12/2000
5:29The Best Of [Special Edition]Food / Parlophone
5298612
Album
CD
12/02/2001
Radio Edit4:18Indie 2000 Volume 7Columbia
5020052000
Compilatie
CD
06/04/2001
4:15FM4 Soundselection: 6Intonation
7243 850837 2
Compilatie
CD
2001
»» alles tonen

Blur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Girls And Boys28/05/1994245
Beetlebum08/02/1997873
Song 203/05/1997737
Tender27/03/1999903
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Great Escape30/09/1995287
Blur22/02/19974911
1327/03/1999605
Think Tank17/05/2003523
The Magic Whip02/05/201548
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.26 (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
**
een van de weinige mindere nummers van Blur

liam99
*****
A Pretty good song by Blur from 2000 .

irelander
****
Different and not all that bad.

bluezombie
***
It's okay but not up with their best.

BeansterBarnes
**
Very substandard for them at this point in their discography.

gherkin
****
Dit vind ik best wel leuk klinken.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?