Blondie - The Tide Is High

Cover Blondie - The Tide Is High
7" Single
Chrysalis 102 506 (de)
Cover Blondie - The Tide Is High
Cover
Cover Blondie - The Tide Is High
12" Maxi
Chrysalis 600 291
Cover Blondie - The Tide Is High
7" Single
Chrysalis K-8120 (au)
Cover Blondie - The Tide Is High
7" Single
Chrysalis WWR-17081 (jp)
Cover Blondie - The Tide Is High
7" Single
Chrysalis C - 13 (mx)
Cover Blondie - The Tide Is High
Cover

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Deborah Harry
Nigel Harrison
Producer:Mike Chapman
Coverversie van:The Paragons - The Tide Is High
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/1980 (Positie 13)
Laatste week notering:24/01/1981 (Positie 48)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4245 (854 Punten)
Single Tip:08/11/1980 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 9
de  Piek: 15 / Weken: 19
at  Piek: 6 / Weken: 14
nl  Piek: 5 / Weken: 10
be  Piek: 4 / Weken: 11 (V)
se  Piek: 19 / Weken: 1
no  Piek: 7 / Weken: 3
nz  Piek: 1 / Weken: 14

Tracks

1980
7" Single Chrysalis 102 506 [de]
1980
7" Single Chrysalis K-8120 [au]
1980
7" Single Chrysalis WWR-17081 [jp]
1981
7" Single Chrysalis C - 13 [mx]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Tide Is High
  3:50
2.Suzy & Jeffrey
  4:05
   
1980
12" Maxi Chrysalis 600 291
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Tide Is High
  4:05
2.Suzy & Jeffrey
  4:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:39AutoamericanChrysalis
CHE 1290
Album
LP
31/10/1980
3:50The Tide Is HighChrysalis
102 506
Single
7" Single
1980
4:05The Tide Is HighChrysalis
600 291
Single
12" Maxi
1980
4:41Blondie's HitsChrysalis
204 195
Album
LP
1981
3:15Hit Singles Vol. 7Ariola
203 285
Compilatie
LP
1981
»» alles tonen

Blondie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Denis25/02/1978112
(I'm Always Touched By Your) Presence, Dear27/05/197888
I'm Gonna Love You Too09/09/1978610
Sunday Girl25/11/1978136
Heart Of Glass24/02/197989
Hanging On The Telephone09/06/1979206
Dreaming20/10/1979126
Atomic05/04/1980177
Call Me10/05/1980129
The Tide Is High15/11/1980510
Rapture14/02/1981206
Island Of Lost Souls22/05/1982215
Maria13/03/19991921
Rapture Riders (Blondie vs. The Doors)11/03/2006395
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plastic Letters25/02/1978221
Parallel Lines16/09/1978714
Eat To The Beat20/10/1979166
Autoamerican13/12/1980164
The Best Of14/11/1981462
The Hunter12/06/1982194
Hitcollection08/07/1989872
The Complete Picture: The Very Best Of (Deborah Harry And Blondie)30/03/1991427
No Exit17/04/1999807
Atomic - The Very Best Of04/09/1999484
Panic Of Girls23/07/2011621
Pollinator13/05/2017781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.51 (Reviews: 206)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/08/2005 22:10
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een beetje te langzame en vervelende plaat van "Deborah & Blondie" uit oktober 1980 !!! Toch had de groep er weer een grote hit mee in de Hollandse hitlijsten van november / december 1980 !!! Da's toch grote klasse !!! Vanmij ook de 4 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 4) !!!
Laatst gewijzigd: 30/05/2007 18:27
02/01/2006 23:06
Richard (NL)
******
Also a good song from Deborah Harry (Blondie).
16/04/2006 22:22
okii
*****
great
18/07/2007 11:22
shield
*****
Good & sexy....

DeejayDave
*****
Leuke plaat van Blondie, later nog succesvol gecoverd door de meiden van Atomic Kitten. Die was wel iets sneller, hipper en sexier.

Topbart
*****
Leuke plaat van Blondie met reggae-invloeden!!!

alleyt1989
*****
Great summer track, has a cool and different sound for them. Year End #14 of 1981 in New Zealand.
Laatst gewijzigd: 24/12/2016 12:16

LUVSTUFF
*****
Erg leuk calypso-achtig nummer geproduceerd door Mike Chapman... later heeft hij dit soundje ook min of meer gebruikt bij 'The Heat Is On' van Agnetha Fältskog.
Laatst gewijzigd: 25/11/2010 10:27

Hijinx
****
Pretty good.

bluezombie
****
Good, but I find it a little slow after some of the more recent covers.

Sincubus
****
Leuke opvolger van Call Me, maar ik werd er niet zo high van als van Call me! Toch 4 dikke sterren.

ericwyns
****
Leuk, opgewekt nummer van Blondie uit het hitjaar 1980.

Cheetah
****
Zeker een heel aardig nummer

BeansterBarnes
****
Peaked at #4 in Australia, 1980.

laxus
*****
leuke plaat van Blondie

musikmannen
*****
Nice

Patrick7781
******
Is voor mij toch weer terug als best plaat van Blondie Debbie Harry.
Laatst gewijzigd: 27/02/2016 08:03

Ostorm
**
Not for me

matty d
***
3 stars

jasongp
***
classic song,,,bit slow for me but it was a hit back in it's day

Bearcat
******
Ik blijf dit heerlijk vinden

BingTheKing
*****
kan er prima mee door

HitsTourist
*****
Cool and catchy

Jeroen68
***
Aardig, maar ik ben hier nooit wild enthousiast over geweest

Ghost_Of_Download
******
Wunderbare Nummer! Ein toller Hit!

gherkin
*****
Er zijn veel uitstekende nummers van Blondie en deze cover is daar eentje van.

hugo1960
****
Voor Blondie's doen, best wel een rustig nummer. Maar als fan van haar muziek kan dit nummer me zeker wel bekoren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?