Blondie - Island Of Lost Souls

Cover Blondie - Island Of Lost Souls
7" Single
Chrysalis 104 272 (de)
Cover Blondie - Island Of Lost Souls
7" Single
Chrysalis WWS-17246 (jp)
Cover Blondie - Island Of Lost Souls
7" Single
Chrysalis K 8721 (nz)

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Deborah Harry
Chris Stein
Producer:Mike Chapman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/05/1982 (Positie 27)
Laatste week notering:19/06/1982 (Positie 38)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11822 (365 Punten)
In de landen:
de  Piek: 66 / Weken: 4
nl  Piek: 21 / Weken: 5
be  Piek: 8 / Weken: 5 (V)
nz  Piek: 18 / Weken: 10

Tracks

30/04/1982
7" Single Chrysalis 104 272 [de]
1982
7" Single Chrysalis WWS-17246 [jp]
1982
7" Single Chrysalis K 8721 [nz]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Island Of Lost Souls
  3:40
2.Dragonfly
  5:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Island Of Lost SoulsChrysalis
104 272
Single
7" Single
30/04/1982
4:42The HunterChrysalis
CHR 1384
Album
LP
24/05/1982
3:471982... Out Of The BlueFestival
RML-50003
Compilatie
LP
1982
3:50Á FulluSteinar
SAFN 507
Compilatie
LP
1982
2:50Die starken Super 20Ariola
205 005
Compilatie
LP
1982
»» alles tonen

Blondie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Denis25/02/1978112
(I'm Always Touched By Your) Presence, Dear27/05/197888
I'm Gonna Love You Too09/09/1978610
Sunday Girl25/11/1978136
Heart Of Glass24/02/197989
Hanging On The Telephone09/06/1979206
Dreaming20/10/1979126
Atomic05/04/1980177
Call Me10/05/1980129
The Tide Is High15/11/1980510
Rapture14/02/1981206
Island Of Lost Souls22/05/1982215
Maria13/03/19991921
Rapture Riders (Blondie vs. The Doors)11/03/2006395
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plastic Letters25/02/1978221
Parallel Lines16/09/1978714
Eat To The Beat20/10/1979166
Autoamerican13/12/1980164
The Best Of14/11/1981462
The Hunter12/06/1982194
Hitcollection08/07/1989872
The Complete Picture: The Very Best Of (Deborah Harry And Blondie)30/03/1991427
No Exit17/04/1999807
Atomic - The Very Best Of04/09/1999484
Panic Of Girls23/07/2011621
Pollinator13/05/2017781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06Blondie - Island Of Lost Souls (Reviews: 81)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/06/2007 18:52
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Hun laatste (kleine) hit in Nederland voor hun tijdelijke 'Come Back' had de formatie in mei / juni 1982 !!! Deze lekkere zwoele plaat behoort voor mij ook zeker tot hun "Greatest Hits" !!! (NL Top 40: 5 wk / # 20) !!!

alleyt1989
*****
hot

BeansterBarnes
*
Peaked at #13 in Australia, 1982.

bluezombie
****
Quite cool.

ericwyns
****
Een kleine hit voor Deborah Harry en haar formatie Blondie in het jaar 1982. De singel stond destijds vijf weken genoteerd in de officiële Vlaamse charts en piekte op nummer 8. Niet slecht, al hebben ze sterkere nummers uitgebracht dan dit "Island Of Lost Souls". Toch naar boven afgerond vier sterren.

Bearcat
****
Andere sound dan wat we van Blondie meestal hoorden,maar wel leuk

Jeroen68
***
Mindere song van Debbie Harry CS

Ghost_Of_Download
*****
Süße, sommerliche Nummer die mir gut gefällt.

bumperke
****
Verfrissende Blondie track

gherkin
*****
Ook dit was echt wel een heel sterk nummertje van Blondie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?