Blondie - Fade Away And Radiate

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Chris Stein
Producer:Mike Chapman
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Picture ThisChrysalis
CHS 2242
Single
7" Single
26/08/1978
3:57Parallel LinesChrysalis
CHP 5001
Album
LP
01/09/1978
3:56Heart Of GlassChrysalis
6155 224
Single
7" Single
1979
108 bpm Mix5:18Beautiful: The Remix AlbumChrysalis
8346042
Album
CD
17/07/1995
108 BPM Mix4:46Remixed Remade RemodeledChrysalis
7243 8 32748 2 6
Album
CD
1995
»» alles tonen

Blondie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Denis25/02/1978112
(I'm Always Touched By Your) Presence, Dear27/05/197888
I'm Gonna Love You Too09/09/1978610
Sunday Girl25/11/1978136
Heart Of Glass24/02/197989
Hanging On The Telephone09/06/1979206
Dreaming20/10/1979126
Atomic05/04/1980177
Call Me10/05/1980129
The Tide Is High15/11/1980510
Rapture14/02/1981206
Island Of Lost Souls22/05/1982215
Maria13/03/19991921
Rapture Riders (Blondie vs. The Doors)11/03/2006395
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plastic Letters25/02/1978221
Parallel Lines16/09/1978714
Eat To The Beat20/10/1979166
Autoamerican13/12/1980164
The Best Of14/11/1981462
The Hunter12/06/1982194
Hitcollection08/07/1989872
The Complete Picture: The Very Best Of (Deborah Harry And Blondie)30/03/1991427
No Exit17/04/1999807
Atomic - The Very Best Of04/09/1999484
Panic Of Girls23/07/2011621
Pollinator13/05/2017781
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 29)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
****
Wat apart klinkend nummer van Debbie Harry en haar formatie Blondie. Terug te vinden op hun album "Parallel Lines" (1978).

Ghost_Of_Download
*****
Tolle Nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?