Blink-182 - Nine

Cover Blink-182 - Nine
CD
Columbia 19075 96322 2
Digital
Columbia 886447823101
Cover Blink-182 - Nine
LP
Columbia 190759877517

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/2019 (Positie 37)
Laatste week notering:28/09/2019 (Positie 37)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12872 (64 Punten)
Vinyl 33:28/09/2019 / Piek: 33 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
de  Piek: 4 / Weken: 3
at  Piek: 8 / Weken: 3
nl  Piek: 37 / Weken: 1
be  Piek: 16 / Weken: 3 (V)
  Piek: 48 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 58 / Weken: 1
it  Piek: 11 / Weken: 3
es  Piek: 25 / Weken: 1
pt  Piek: 48 / Weken: 1
au  Piek: 4 / Weken: 3
nz  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

20/09/2019
CD Columbia 19075 96322 2 (Sony) / EAN 0190759632222
Toon detailsAlles beluisteren
1.The First Time
  2:27
2.Happy Days
  2:59
3.Heaven
  3:17
4.Darkside
  3:01
5.Blame It On My Youth
  3:06
6.Generational Divide
  0:49
7.Run Away
  2:27
8.Black Rain
  2:46
9.I Really Wish I Hated You
  3:11
10.Pin The Grenade
  2:59
11.No Heart To Speak Of
  3:40
12.Ransom
  1:25
13.On Some Emo Shit
  3:09
14.Hungover You
  2:58
15.Remember To Forget Me
  3:29
   
20/09/2019
LP Columbia 19075963231 (Sony) / EAN 0190759632314
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/09/2019
Digital Columbia 886447823101 (Sony) / EAN 0886447823101
Toon detailsAlles beluisteren
   
20/09/2019
Pink Coloured Vinyl - LP Columbia 190759877517 (Sony) / EAN 0190759877517
Toon detailsAlles beluisteren
   

Blink 182   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What's My Age Again?13/11/1999903
All The Small Things04/03/20003912
The Rock Show18/08/2001981
Feeling This14/02/2004854
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enema Of The State04/03/20003916
Take Off Your Pants And Jacket23/06/2001369
Blink 18229/11/2003717
Neighborhoods01/10/2011581
California (Blink-182)09/07/2016215
Nine (Blink-182)28/09/2019371
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?