Black Box - Everybody Everybody

Cover Black Box - Everybody Everybody
7" Single
Polydor 877 304-7 (de)
Cover Black Box - Everybody Everybody
Cover
Cover Black Box - Everybody Everybody
Cover
Cover Black Box - Everybody Everybody
Cover
Cover Black Box - Everybody Everybody
Cover

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Mirko Limoni
Daniele Davoli
Valerio Semplici
Producer:Groove Groove Melody
Gecoverd door:Black Box (Everybody Everybody (2007 Benny Benassi Remix))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/08/1991 (Positie 97)
Laatste week notering:02/11/1991 (Positie 93)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:10074 (431 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 5
de  Piek: 41 / Weken: 9
fr  Piek: 11 / Weken: 16
nl  Piek: 29 / Weken: 10
be  Piek: 39 / Weken: 2 (V)
au  Piek: 35 / Weken: 5
nz  Piek: 11 / Weken: 6

Tracks

15/03/1990
7" Single Polydor 877 304-7 (PolyGram) [de] / EAN 0042287730478
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody Everybody
  3:10
2.Everybody Everybody (Instrumental)
3:40
   
15/03/1990
CD-Maxi Polydor 877 305-2 (PolyGram) [de] / EAN 0042287735022
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody Everybody (Club Mix)
5:30
2.Everybody Everybody (Rockacapella)
4:36
3.Everybody Everybody (Instrumental)
4:48
   
18/06/1990
12" Maxi Deconstruction PT 43716 (BMG) [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody Everybody (Le Freak Mix)
5:20
2.Everybody Everybody (Love Unlimited Edit)
3:58
3.Everybody Everybody (Rockapella)
4:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Freak Remix5:20MegamixPolydor
879 355-2
Single
CD-Maxi
1990
3:10Everybody EverybodyPolydor
877 304-7
Single
7" Single
15/03/1990
Club Mix5:30Everybody EverybodyPolydor
877 305-2
Single
CD-Maxi
15/03/1990
Rockacapella4:36Everybody EverybodyPolydor
877 305-2
Single
CD-Maxi
15/03/1990
Instrumental3:40Everybody EverybodyPolydor
877 304-7
Single
7" Single
15/03/1990
»» alles tonen

Black Box   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ride On Time16/09/19891712
Numero Uno (Starlight)23/09/19892910
I Don't Know Anybody Else17/02/19902511
Fantasy09/02/19911810
Strike It Up27/04/1991415
Everybody Everybody31/08/19912910
Everybody Everybody (2007 Benny Benassi Remix)08/03/2008394
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remixland23/03/1991588
Dreamland15/06/19916314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 71)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/06/2006 20:24
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø "Dance" plaat uit september 1991 van "Black Box" !!! Het werd niet zo'n groot succes in Nederland !!! "Everybody Everybody" stond maar 3 weken (# 32) in de Nederlandse Top 40 van september / oktober 1991 !!! Veel tekort !!!
01/01/2008 20:19
okii
*****
DANCE NOW!

Topbart
****
in maart 1990 werd dit nummer al op single uitgebracht (na de hits "ride on time" en "i don't know anybody else") maar werd toen geen hit. In augustus 1991 opnieuw uitgebracht en werd toen een top 30-hit. Prima plaat!!

alleyt1989
****
just above average

bluezombie
***
Right on average.

matty d
****
4 stars

nymph
******
Awesome!

tigerlover
***
middelmatig

Bearcat
******
de "Le Freak Mix" is gewoon heerlijk
Kan niet anders dan 6 sterren geven
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?