Black Box - Dreamland

Cover Black Box - Dreamland
Cover
Cover Black Box - Dreamland
LP
Polydor / Discomagic 843 472-1 (de)

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/06/1991 (Positie 92)
Laatste week notering:12/10/1991 (Positie 78)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:8326 (253 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 12
de  Piek: 36 / Weken: 12
at  Piek: 14 / Weken: 12
nl  Piek: 63 / Weken: 14
se  Piek: 15 / Weken: 3
no  Piek: 8 / Weken: 6
au  Piek: 1 / Weken: 34
nz  Piek: 4 / Weken: 13

Tracks

01/05/1990
CD Polydor 843 472-2 (PolyGram) [de] / EAN 0042284347228
01/05/1990
CD RCA PD 74572 (Sony) [uk]
01/05/1990
LP Polydor / Discomagic 843 472-1 (PolyGram) [de] / EAN 0042284347211
Toon detailsAlles beluisteren
1.Everybody Everybody
  5:18
2.I Don't Know Anybody Else
  4:30
3.Open Your Eyes
  5:00
4.Fantasy
  5:15
5.Dreamland
1:58
6.Ride On Time
  4:15
7.Hold On
5:45
8.Ghost Box
4:00
9.Strike It Up
  5:03
   
1990
MC Polydor 843 472-4 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
   

Black Box   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ride On Time16/09/19891712
Numero Uno (Starlight)23/09/19892910
I Don't Know Anybody Else17/02/19902511
Fantasy09/02/19911810
Strike It Up27/04/1991415
Everybody Everybody31/08/19912910
Everybody Everybody (2007 Benny Benassi Remix)08/03/2008394
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remixland23/03/1991588
Dreamland15/06/19916314
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.73 (Reviews: 22)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?