Blf - Niets dan dit

Cover Bløf - Niets dan dit
CD-Single
EMI/7243 8 87227 2 8
Cover Bløf - Niets dan dit
CD-Maxi
EMI 7243 8 87228 2 7 (nl)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Paskal Jakobsen
Peter Slager
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/06/1999 (Positie 67)
Laatste week notering:31/07/1999 (Positie 83)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:15597 (221 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 7

Tracks

11/06/1999
CD-Single EMI 8872272 (EMI) / EAN 0724388722728
Toon detailsAlles beluisteren
1.Niets dan dit
  3:48
2.Aan de kust (Live opgenomen op 23 maart 1999 in Caf Bacchus in Leiden)
4:15
   
11/06/1999
CD-Maxi EMI 7243 8 87228 2 7 (EMI) [nl] / EAN 0724388722827
Toon detailsAlles beluisteren
1.Niets dan dit
  3:48
2.Harder dan ik hebben kan (Akoestische versie, Live opgenomen op 11 maart 1999 in de TMF-studio Bussum)
4:25
3.Kauwgum, thee & wierook (Akoestische versie, Live opgenomen op 11 maart 1999 in de TMF-studio Bussum)
3:04
4.Neer (Akoestische versie, Live opgenomen op 11 maart 1999 in de TMF-studio Bussum)
4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:48Niets dan ditEMI
8872272
Single
CD-Single
11/06/1999
3:48Niets dan ditEMI
7243 8 87228 2 7
Single
CD-Maxi
11/06/1999
3:48TMF Hitzone 7Universal TV
564 518-2
Compilatie
CD
30/07/1999
Live opgenomen op 11 maart 1999 in de TMF-Studio in Bussum3:52ZaterdagEMI
8876662
Single
CD-Single
03/09/1999
3:50De platina editie (Muziek 10 Daagse)Stichting CPG
2000012
Compilatie
CD
2000
»» alles tonen

Blf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liefs uit Londen07/02/19981221
Aan de kust (Live)23/05/19982523
Wat zou je doen?12/09/1998523
Harder dan ik hebben kan13/03/19991316
Niets dan dit19/06/1999627
Zaterdag11/09/1999609
Een dag op de grens18/12/1999708
Dansen aan zee22/04/20001218
Hier12/08/20001913
Ze is er niet27/01/2001354
Dichterbij dan ooit03/11/20011914
Blauwe ruis16/03/20026711
Mooie dag11/05/20021021
Meer van jou (Live)19/10/2002378
Omarm10/05/2003616
Misschien niet de eeuwigheid23/08/2003547
Barcelona06/12/2003617
Hart tegen hart14/02/20042820
Holiday In Spain (Counting Crows & Blf)05/06/2004134
Opstand20/11/20042114
Dat wij dat zijn12/03/20054412
Aanzoek zonder ringen (Blf & Kodo)04/02/2006120
Hemingway (Blf en Eliades Ochoa)13/05/2006816
Mens (Blf & Omar Faruk Tekbilek)09/09/20061714
Een manier om thuis te komen / Regen (Blf & Jigme Drukpa)25/11/2006810
Donker hart (Live)28/07/20071410
Alles is liefde13/10/2007127
Oktober27/09/200819
Vallende engel29/11/2008903
Vandaag28/03/200939
Midzomernacht27/06/2009952
De storm (Geef niet op)26/09/2009108
Beter05/02/2011178
Hou vol hou vast07/05/2011386
Was je maar hier13/08/2011713
Meer kan het niet zijn (Blf + Sabrina Starke)12/11/20113217
Later als ik groter ben05/05/20126110
Zo stil13/10/20121413
Mannenharten (Blf & Nielson)12/10/20131120
Spijt heb je morgen maar05/04/2014415
Open je ogen - Live op Concert at SEA 2014 (EP)02/08/2014602
Zoutelande (Blf feat. Geike Arnaert)02/12/2017382
Omarm me (Ronnie Flex & Blf)07/07/2018517
Regen (Frenna feat. Blf)01/12/2018717
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Helder28/02/19982125
Naakt onder de hemel19/09/1998594
XXL (Blf met het Zeeuws Orkest)05/12/1998694
Boven03/04/1999281
Watermakers07/10/2000137
Blauwe ruis19/01/2002190
Omarm14/06/2003177
Live 200419/06/20041618
Het eind van het begin04/12/2004275
Umoja11/03/2006153
Platinum07/04/2007242
Een manier om thuis te komen (Umoja Live)08/09/2007230
Oktober11/10/2008148
April11/04/2009135
Alles blijft anders05/03/2011156
Hier - Het beste van 20 jaar Blf03/11/2012144
In het midden van alles03/05/2014137
Aan27/05/20172101
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen nacht en morgen [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)14/12/2002470
Live 2004 [DVD]26/06/2004148
Tussen schemer en avond [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)18/06/2005128
De beste Clips & Documentaires [DVD]21/04/2007115
Een manier om thuis te komen (Umoja Live) [DVD]08/12/2007328
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/11/2006 16:27
Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een ø plaat van de Zeeuwse popband: "Bløf", uit juni 1999 !!! "Bløf", opgericht in 1992, bestaat momenteel uit: "Paskal Jakobsen" (zang / gitaar / mandoline), "Bas Kennis" (toetsen / backing vocals), "Peter Slager" (basgitaar / backing vocals) "Norman Bonink" (drums / backing vocals) !!! De vorige drummer: "Chris Götte", overleed helaas veel te vroeg na een verkeersongeluk in 2001 !!! Ook drummer "Henk Tjoonk" heeft nog even in de groep gezeten !!! Deze "Niets dan dit" is afkomstig van hun CD: "Boven" uit eind maart 1999 !!! Voor mij 4 sterren waard !!! Ook al bleef de plaat in de NL Tip 30 hangen ☺!!!

@24-11-2016: ▒ Vooruit: 5 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 24/11/2016 14:10

Topbart
*
zwaar overschatte band. Noem je dit muziek? Dat begreep ik 10 jaar geleden niet en nu ook niet. Van Blof zal IK in elk geval nooit een cd kopen, dat laat ik liever over aan het grut van Nederland die van degelijke ranzig muziek houdt. Weg ermee!!!!

DeejayDave
*****
Schitterende single van de mannen van Bløf. Deze is gelukkig niet zo grijs gedraaid op de radio, waardoor ik er elke keer weer van kan genieten. Uitstekend.
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?