Blf - 3 - We doen wat we kunnen

Cover Bløf - 3Ø - We doen wat we kunnen
CD
Universal 0602448111548 (nl)
Cover Bløf - 3Ø - We doen wat we kunnen
LP
Music On Vinyl MOVLP3103 (nl)
Cover Bløf - 3Ø - We doen wat we kunnen
Cover

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/11/2022 (Positie 11)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 51)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11008 (140 Punten)
Vinyl 33:19/11/2022 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 2
be  Piek: 167 / Weken: 1 (V)

Tracks

11/11/2022
CD Universal 0602448111548 (UMG) [nl] / EAN 0602448111548
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Liefs uit Londen
  
2.Aan de kust
  
3.Wat zou je doen?
  
4.Harder dan ik hebben kan
  
5.Niets dan dit
  
6.Zaterdag
  
7.Dansen aan zee
  
8.Hier
  
9.Ze is er niet
  
10.Dichterbij dan ooit
  
11.Blauwe ruis
  
12.Mooie dag
  
13.Omarm
  
14.Blf & Counting Crows - Holiday In Spain
  
15.Opstand
  
16.Blf & Kodo - Aanzoek zonder ringen
  
17.Blf en Eliades Ochoa - Hemingway
  
18.Blf & Omar Faruk Tekbilek - Mens
  
CD 2:
1.Alles is liefde
  
2.Oktober
  
3.Hou vol hou vast
  
4.Was je maar hier
  
5.Blf + Sabrina Starke - Meer kan het niet zijn
  
6.Later als ik groter ben
  
7.Zo stil
  
8.Blf & Nielson - Mannenharten
9.Spijt heb je morgen maar
  
10.Open je ogen
  
11.Blf & Typhoon - Wereld van verschil
  
12.Over de Dam
  
13.Blf feat. Geike Arnaert - Zoutelande
  
14.Horizon
  
15.Bitterzoet
  
16.Er wordt op je gewacht
  
17.Blf feat. Geike Arnaert - We doen wat we kunnen
18.Blf & S10 - Laat me los
CD 3:
Kwijtgeraakt & Teruggevonden
1.Hoe het voelt (om vrij te zijn)
  
2.Zwart water
3.Frenna feat. Blf - Regen
  
4.Scheveningse tram
5.Bevrijdingsdag
6.Het geeft niet
7.Vroeg of laat
8.Zie mij
9.Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder
10.Alles beweegt
11.Blf & Ramses Shaffy - Het eiland
12.Stspelgek
13.Zoveel nieuwe dingen
  
14.Dorst
15.Blf met Cristina Branco - Dansen aan zee
16.Blf met Fernando Lameirinhas - Abraa-me
17.Blf met Th Lau - Iedereen is van de wereld (Live @ Concert At Sea)
18.De hemel is de aarde (Akoestisch)
   
11/11/2022
LP Music On Vinyl MOVLP3103 (UMG) [nl] / EAN 0602445356423
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Liefs uit Londen
  
2.Aan de kust
  
3.Wat zou je doen?
  
4.Harder dan ik hebben kan
  
5.Niets dan dit
  
6.Zaterdag
  
7.Dansen aan zee
  
8.Hier
  
9.Ze is er niet
  
10.Dichterbij dan ooit
  
11.Blauwe ruis
  
12.Mooie dag
  
LP 2:
1.Omarm
  
2.Blf & Counting Crows - Holiday In Spain
  
3.Opstand
  
4.Blf & Kodo - Aanzoek zonder ringen
  
5.Blf en Eliades Ochoa - Hemingway
  
6.Blf & Omar Faruk Tekbilek - Mens
  
7.Alles is liefde
  
8.Oktober
  
9.Hou vol hou vast
  
10.Was je maar hier
  
11.Blf + Sabrina Starke - Meer kan het niet zijn
  
12.Later als ik groter ben
  
LP 3:
1.Zo stil
  
2.Blf & Nielson - Mannenharten
3.Spijt heb je morgen maar
  
4.Open je ogen
  
5.Blf & Typhoon - Wereld van verschil
  
6.Over de Dam
  
7.Blf feat. Geike Arnaert - Zoutelande
  
8.Horizon
  
9.Bitterzoet
  
10.Er wordt op je gewacht
  
11.Blf feat. Geike Arnaert - We doen wat we kunnen
12.Blf & S10 - Laat me los
   

Blf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liefs uit Londen07/02/19981221
Aan de kust (Live)23/05/19982523
Wat zou je doen?12/09/1998523
Harder dan ik hebben kan13/03/19991316
Niets dan dit19/06/1999627
Zaterdag11/09/1999609
Een dag op de grens18/12/1999708
Dansen aan zee22/04/20001218
Hier12/08/20001913
Ze is er niet27/01/2001354
Dichterbij dan ooit03/11/20011914
Blauwe ruis16/03/20026711
Mooie dag11/05/20021021
Meer van jou (Live)19/10/2002378
Omarm10/05/2003616
Misschien niet de eeuwigheid23/08/2003547
Barcelona06/12/2003617
Hart tegen hart14/02/20042820
Holiday In Spain (Counting Crows & Blf)05/06/2004134
Opstand20/11/20042114
Dat wij dat zijn12/03/20054412
Aanzoek zonder ringen (Blf & Kodo)04/02/2006120
Hemingway (Blf en Eliades Ochoa)13/05/2006816
Mens (Blf & Omar Faruk Tekbilek)09/09/20061714
Een manier om thuis te komen / Regen (Blf & Jigme Drukpa)25/11/2006810
Donker hart (Live)28/07/20071410
Alles is liefde13/10/2007127
Oktober27/09/200819
Vallende engel29/11/2008903
Vandaag28/03/200939
Midzomernacht27/06/2009952
De storm (Geef niet op)26/09/2009108
Beter05/02/2011178
Hou vol hou vast07/05/2011386
Was je maar hier13/08/2011713
Meer kan het niet zijn (Blf + Sabrina Starke)12/11/20113217
Later als ik groter ben05/05/20126110
Zo stil13/10/20121413
Mannenharten (Blf & Nielson)12/10/20131120
Spijt heb je morgen maar05/04/2014415
Open je ogen - Live op Concert at SEA 2014 (EP)02/08/2014602
Zoutelande (Blf feat. Geike Arnaert)02/12/2017383
Omarm me (Ronnie Flex & Blf)07/07/2018517
Regen (Frenna feat. Blf)01/12/2018717
Horizon24/04/2021679
Laat me los (S10 & Blf)16/07/2022602
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Helder28/02/19982125
Naakt onder de hemel19/09/1998594
XXL (Blf met het Zeeuws Orkest)05/12/1998694
Boven03/04/1999281
Watermakers07/10/2000137
Blauwe ruis19/01/2002190
Omarm14/06/2003177
Live 200419/06/20041618
Het eind van het begin04/12/2004275
Umoja11/03/2006153
Platinum07/04/2007242
Een manier om thuis te komen (Umoja Live)08/09/2007230
Oktober11/10/2008148
April11/04/2009135
Alles blijft anders05/03/2011156
Hier - Het beste van 20 jaar Blf03/11/20121157
In het midden van alles03/05/2014137
Aan27/05/20172101
Polaroid16/04/202218
3 - We doen wat we kunnen19/11/2022112
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tussen nacht en morgen [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)14/12/2002470
Live 2004 [DVD]26/06/2004148
Tussen schemer en avond [DVD] (Blf met het Metropole Orkest)18/06/2005128
De beste Clips & Documentaires [DVD]21/04/2007115
Een manier om thuis te komen (Umoja Live) [DVD]08/12/2007328
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Blf - 3 - We doen wat we kunnen (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*
de zoveelste verzamelaar van deze band. Wie zit hier nu nog op te wachten? Weg ermee!!! in de klikobak!!
Een review toevoegen
Australi Belgi Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Itali Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?