Bj÷rk / David Arnold - Play Dead

Cover Björk / David Arnold - Play Dead
CD-Single
Island 859895-2
Cover Björk / David Arnold - Play Dead
CD-Maxi Cardsleeve
Island 862 621-2 (au)

Charts

Binnenkomst:11/12/1993 (Positie 42)
Laatste week notering:12/02/1994 (Positie 49)
Piekpositie:11 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6084 (688 Punten)
Single Tip:27/11/1993 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 41 / Weken: 6
nl  Piek: 11 / Weken: 9
be  Piek: 33 / Weken: 8 (V)
se  Piek: 7 / Weken: 15
no  Piek: 10 / Weken: 1

Tracks

11/10/1993
Cardboard Sleeve - CD-Single Island 859895-2 (PolyGram) / EAN 0042285989229
11/10/1993
7" Single Island 862 620-7 (PolyGram) [uk] / EAN 0042286262079
Toon detailsAlles beluisteren
1.Play Dead (Tim Simenon 7" Remix)
  3:57
2.Play Dead (Tim Simenon Orchestral Mix)
4:01
   
23/01/1994
Cardsleeve - CD-Maxi Island 862 621-2 (Phonag) [au] / EAN 0042286262123
Toon detailsAlles beluisteren
1.Play Dead (Tim Simenon 7" Remix)
  3:57
2.Play Dead (Tim Simenon Orchestral Mix)
4:01
3.Play Dead (Tim Simenon 12" Remix)
5:26
4.Play Dead (Tim Simenon Instrumental)
3:57
5. - End Titles/Play Dead (Original Film Mix)
3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Tim Simenon 7" Remix3:57Play Dead [Cardboard Sleeve]Island
859895-2
Single
CD-Single
11/10/1993
Tim Simenon Orchestral Mix4:01Play Dead [Cardboard Sleeve]Island
859895-2
Single
CD-Single
11/10/1993
3:37Now That's What I Call Music! 26Virgin
CDNOW26 / 8282722
Compilatie
CD
01/11/1993
3:57Debut [Reissue]One Little Indian / Polydor
521 323-2
Album
CD
13/12/1993
3:48Hits 93 - Volume FourTelstar
934
Compilatie
CD
1993
»» alles tonen

Bj÷rk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Human Behaviour28/08/1993354
Play Dead (Bj÷rk / David Arnold)11/12/1993119
Big Time Sensuality11/06/1994245
Army Of Me13/05/1995136
It's Oh So Quiet02/12/1995196
Jˇga20/09/1997952
Bachelorette24/01/1998962
Hidden Place18/08/2001603
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Debut31/07/1993564
Post24/06/1995535
Homogenic04/10/19971219
Selmasongs (Soundtrack / Bj÷rk)30/09/2000853
Vespertine01/09/2001208
Med˙lla04/09/2004206
Volta12/05/20071710
Biophilia15/10/2011174
Vulnicura24/01/2015108
Utopia02/12/2017292
 

David Arnold   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Play Dead (Bj÷rk / David Arnold)11/12/1993119
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.82 (Reviews: 66)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/03/2005 13:37
Richard (NL)
******
One of her best songs.
11/07/2006 22:05
Snormobiel Beusichem
**
▓ Wat een akelig persoon is "Björk" !!! Naar haar "Fans" en vooral naar journalisten toe !!! Ze heeft me nooit geimponeerd !!! Ik heb me altijd afgevraagd of ze wel normaal was, of constant onder invloed van "Dope" Ook deze plaat uit begin december 1993 bevalt me niet !!! Dan maar 2 sterren voor "David Arnold" !!! (NL Top 40: 7 wk / # 10) !!!

Topbart
*****
Eind jaren '80 was Bjork de leadzangeres van de Ijslandse band The Sugarcubes. In 1993 ging ze solo en in december 1993 was dit de 3e single van haar album "Debut". Werd de grootste hit voor Bjork in Nederland. Heeft een mooie mysterieuze sfeer!!!

alleyt1989
****
good good song!

BeansterBarnes
***
Peaked at #65 in Australia, 1994.

Farg0
******
fantastic, astonishing, sexy!

nymph
******
Nice angsty trip hop track from Bjork.

gherkin
******
Geweldig nummer.

RonH
****
Eigenlijk 4,5 *

Een bijzonder nummer nog steeds.

Rootje
****
Tof. Kan het nog altijd erg waarderen dit nummer.
Niet alledaags, maar dat maakt het juist bijzonder.
Een review toevoegen
AustraliŰ BelgiŰ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŰ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?