Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!

Cover Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja!
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814

Charts

Binnenkomst:20/01/2018 (Positie 1)
Laatste week notering:23/06/2018 (Positie 94)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1235 (1561 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 23
be  Tip (V)

Tracks

12/01/2018
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UM1IM64814 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ja!
  3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Ja!Noah's Ark / Top Notch
17UM1IM64814
Single
Digital
12/01/2018
3:03MNM Party 2018 * Volume 1541 / N.E.W.S.
541741CD / N01.A741.023
Compilatie
CD
16/03/2018
3:04Spring Break 2018Universal
5383128
Compilatie
CD
13/04/2018
3:04Hitzone 85Sony
19075834132
Compilatie
CD
20/04/2018
3:03MNM Big Hits 2018 Vol. 2Sony
19075851392
Compilatie
CD
27/04/2018
»» alles tonen

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018134
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018335
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Positie (Caza feat. Bizzey)05/01/20192430
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Dip raar (Diplo, Bizzey + Ramiks)02/03/2019332
Insta (Bizzey feat. Kevin)09/03/2019253
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Money Monica (Hansie feat. Bizzey & JoeyAK)23/03/2019522
Domme dingen doen (Diquenza feat. Bizzey, SXTEEN & Poke)13/04/2019284
S/O naar de... (Bizzey X Ramiks)20/04/20191210
Zielige gozer (Kevin feat. Bizzey)04/05/2019206
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Hup (Bizzey feat. SFB)15/06/20191017
Baila Mami (Bizzey feat. Josylvio & YOUNGBAEKANSIE)15/06/2019482
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Laat je niet gaan (Bizzey x Idaly)24/08/2019622
Wij Rulen de nacht (Bizzey feat. Ashafar & Ramiks)23/11/2019861
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Becky (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Tellem)11/07/2020452
Angel (Bizzey feat. Numidia)28/11/2020911
Nog steeds vies (Bizzey feat. Dopebwoy & Mula B)17/07/2021701
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018166
Tido15/06/2019227
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018231
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018623
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Bitch Move (Kraantje Pappie feat. Josylvio)06/10/2018761
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Moment (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Tabitha)25/05/2019533
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Nacht (Kraantje Pappie & Guus Meeuwis)18/01/20201716
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Tranen (Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie & Pommelien Thijs)13/03/2021731
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162284
Daddy06/10/2018254
 

Yung Felix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Gasolina (Murda feat. Lange, Djaga Djaga & Yung Felix)03/02/2018512
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)17/03/20181232
Waar zijn die kechs (Mula B / Bartofso / Yung Felix)18/08/2018413
Hoofd heet (JoeyAK & Yung Felix)25/08/2018571
FML (Yung Felix feat. Mula B & 3robi)01/09/2018731
Za3ma (Djezja feat. Yung Felix)22/09/2018582
Paranoia (Jonna Fraser feat. Yung Felix)10/11/20181618
Mr Lova (Yung Felix feat. Zefanio & Ir Sais)24/11/2018523
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Kostbaar (Yung Felix & Poke)23/03/2019671
Oeff (Yung Felix & Poke)06/04/2019919
Controle (Yung Felix & Poke)06/04/20191001
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Bangalang (Yung Felix feat. Poke & 3robi)27/07/2019452
Waarom zoeken naar liefde (Josylvio feat. Mula B & Yung Felix)07/09/2019317
Becky (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Tellem)11/07/2020452
Taka (Yung Felix, Lil Kleine & Poke feat. Yemi Alade)21/11/20201001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yung bok (Yung Felix / Bokoesam)09/06/2018194
Yung Pokro (Yung Felix & Poke)06/04/2019823
 

Chivv   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jongvolwassen (Broederliefde feat. Chivv & Jonna Fraser)07/05/2016722
Flex op me ex (Architrackz feat. Chivv)04/03/2017951
Cartier (Dopebwoy feat. Chivv & 3robi)01/07/2017534
Global (Jonna Fraser feat. Chivv)07/10/2017552
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Warming Up (Latifah feat. Chivv)24/03/2018731
Beetje moe (Kevin, Lil Kleine & Chivv)31/03/2018121
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Weinig woorden zeggen veel10/11/2018711
Huts (The Blockparty & Esko feat. Mouad Locos, JoeyAK, Young Ellens & Chivv)17/11/2018125
Young Patron (KM feat. Chivv)26/01/2019373
Ewa Ewa (Chivv & Diquenza)16/02/2019116
Paris (Frenna feat. Chivv, BolleBof & Idaly)16/02/2019105
Expose The Game (Chivv feat. Tabitha)16/02/2019273
Sneaky Money (Ali B feat. Chivv & Boef)02/03/2019187
Hans betaalt de schade (Delivio Reavon, LA$$A & Mr.Ontspannen feat. Chivv & Henkie T)02/03/2019688
De prijs (Bollebof feat. Chivv & Young Ellens)09/03/2019364
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Expose Chivv30/03/2019551
Zeg ja (Vic9 feat. Chivv)13/04/2019633
In de coupe (Kevin feat. Chivv)11/05/2019356
Give dem (Frenna feat. Chivv)25/05/2019522
Voorzichtig (Poke & Chivv)08/06/2019462
Moe29/06/2019442
Anoniem (Chivv feat. Sevn Alias & D-Double)17/08/2019248
Je kent 't wel (Chivv feat. Lil Kleine & Frsh)31/08/20191210
Uitweg (Chivv feat. Lijpe)07/09/2019404
Verdiend (Chivv feat. NAVI)07/09/2019533
Wine On Top07/09/2019552
Work It (Tabitha feat. Chivv)28/09/2019942
Bando Baby (Sevn Alias feat. Chivv & Lijpe)30/11/2019194
Expose Zwarte Piet30/11/2019661
Kofferbak (Boef & Chivv)21/12/201975
Busje (Zefanio feat. Chivv & Lauwtje)14/03/20204518
Mucho dinero (Chivv feat. Sevn Alias & Chardy)21/03/2020325
Jesus Piece (Chivv feat. Frenna)11/04/2020263
Give Me (Chivv feat. King Promise)16/05/2020742
Afrika (Chivv feat. Boef)30/05/2020447
Chocolata Body (Chivv feat. Jonna Fraser)30/05/2020571
Diamonds Vvs (Chivv, OCS & Chardy feat. Saaff, Dior & Figo Gang)05/09/2020642
Cashito (Chivv, Chardy & OCS)26/09/2020861
Switch Sides (KM & Chivv)16/01/2021951
Come Online (Chivv / Jandro / Jonna Fraser / Diquenza)03/07/2021813
Henny op een maandag (Chivv & Broederliefde)07/08/2021128
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
2 borden, 1 tafel07/09/2019129
Un4gettable Nights30/05/2020120
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.71Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix - Ja! (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Goed kanshebber voor een hoge notering as week. Maar om nou te zeggen dat het ook kwalitatief goed is. Zit wel een goede vibe in, dat wel.

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

hugo1960
*
Poehh.....

vinylfreak
*
De single top 100 is verworden tot een verzamelbak van ellende die in de andere hitlijsten heel vaak niet eens voor komt en die 90% van Nederland niet eens kent.
Met je middel vinger omhoog een hit scoren................wat een walgelijke troep,Bah.
Laatst gewijzigd: 26/01/2018 23:10

Rootje
*
JA! Zeggen de jongeren. Nee! De rest van het land. Ik behoor bij de laatste groep.
NEEEE!!

Jeroen68
*
Nee natuurlijk. Inspiratieloze troep

daanengbers
*
;=;

De Tsjap
******
De 2e nummer 1 hit voor Kraantje, maar de doorbraak van Yung Felix die al een paar jaar getipt wordt.
De reggeaton beat is aanstekelijk, de rijms van vooral Chivv zijn keihard en Bizzey kun je wel om een refreintje vragen. De video is compleet over de top. Briljant en een dik verdiende nummer 1 notering.

ria.kl
*
GELUKKIG IS IEDEREEN DIT BINNENKORT WEER VERGETEN, WAT EEN WAARDELOZE TROEP! EEN PUNT IS NOG TE VEEL

naamloos
*
Jammer dat ik geen min cijfers kan geven.

franco1962
*
nee, nee en nog eens nee
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?