Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag

Cover Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag
Digital
Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM98051
Cover Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie - Traag
Digital
Noah's Ark / Top Notch 1265451113

Charts

Binnenkomst:20/05/2017 (Positie 83)
Laatste week notering:31/03/2018 (Positie 100)
Piekpositie:22 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:406 (2167 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 46
be  Tip (V)

Tracks

12/05/2017
Digital Noah's Ark / Top Notch 17UMGIM98051 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Traag
  3:09
   
04/08/2017
Remixes EP - Digital Noah's Ark / Top Notch 1265451113 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Traag (Dongo, Chaika & Ogri Ai Remix)
3:09
2.Traag (Yung Felix Remix)
2:53
3.Traag (Badd Dimes Remix)
3:03
4.Traag (DAISY Remix)
2:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09TraagNoah's Ark / Top Notch
17UMGIM98051
Single
Digital
12/05/2017
Dongo, Chaika & Ogri Ai Remix3:09Traag [Remixes EP]Noah's Ark / Top Notch
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
Yung Felix Remix2:53Traag [Remixes EP]Noah's Ark / Top Notch
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
Badd Dimes Remix3:03Traag [Remixes EP]Noah's Ark / Top Notch
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
DAISY Remix2:40Traag [Remixes EP]Noah's Ark / Top Notch
1265451113
Single
Digital
04/08/2017
»» alles tonen

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018420
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/201818
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/201855
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/2018104
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018126
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeŽn07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djť)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018222
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018610
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162278
 

Jozo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Mbila (Bartofso feat. Jozo)18/11/2017861
Alles contant (Jermaine Niffer, Dopebwoy & Jozo)25/11/2017752
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fast13/08/2016804
Voorhees22/07/2017910
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.22 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
*
Doe het traag? Nee, doe het niet.

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./
. .. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|
. . . . . . .\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `
Strontvervelend & saai . `=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

DeejayDave
*
Geen meesterwerk.

Rootje
*
Traag?Snel weg ermee!

Sebastiaanmember
*
Dat dit nog scoort, zegt wel dat het gedaan is met de muziek.

ria.kl
*
een ster is nog te veel, die tekst... kan echt niet. troep!!!

De Tsjap
******
Wat een speciaal nummer is dat. Wijkt van alles af.
Bijna alles wat Bizzey doet heeft een randje en is muzikaal uitermate interessant. Dit nummer is een clubhit in heel Europa geworden. Gewoon in het Nederlands. Door Leendert Roelandschap.
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?