Bizzey, Yung Felix & Equalz - Versaces in het zand

Cover Bizzey, Yung Felix & Equalz - Versaces in het zand
Digital
Noah's Ark / Artsounds 1222638068 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/04/2017
Digital Noah's Ark / Artsounds 1222638068 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Versaces in het zand
2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Versaces in het zandNoah's Ark / Artsounds
1222638068
Single
Digital
07/04/2017

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/2018424
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018426
Aventura26/05/2018821
Drama (Bizzey & Boef)30/06/2018134
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Salaris (Dopebwoy feat. Bizzey)14/07/2018981
Wine Slow (Remix) (Idaly feat. Ronnie Flex, Famke Louise & Bizzey)21/07/2018335
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
ASS (Idaly feat. Mula B & Bizzey)15/09/2018741
Ik heb je nodig (Kraantje Pappie feat. Bizzey & Jonna Fraser)06/10/20181112
Culo (Bizzey, Frenna, KM & Ramiks)13/10/2018127
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Positie (Caza feat. Bizzey)05/01/20192430
Drup (Bizzey, Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks)19/01/2019225
Fuego (Rockywhereyoubeen, Bizzey & Kraantje Pappie)02/02/2019681
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Dip raar (Diplo, Bizzey + Ramiks)02/03/2019332
Insta (Bizzey feat. Kevin)09/03/2019253
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Money Monica (Hansie feat. Bizzey & JoeyAK)23/03/2019522
Domme dingen doen (Diquenza feat. Bizzey, SXTEEN & Poke)13/04/2019284
S/O naar de... (Bizzey X Ramiks)20/04/20191210
Zielige gozer (Kevin feat. Bizzey)04/05/2019206
Stretch (Murda feat. Kraantje Pappie & Bizzey)04/05/2019542
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Hup (Bizzey feat. SFB)15/06/20191017
Baila Mami (Bizzey feat. Josylvio & YOUNGBAEKANSIE)15/06/2019482
Linkerbaan (Bizzey feat. 3robi)15/06/2019851
Fast (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)06/07/2019611
Laat je niet gaan (Bizzey x Idaly)24/08/2019622
Wij Rulen de nacht (Bizzey feat. Ashafar & Ramiks)23/11/2019861
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020512
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020156
Becky (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Tellem)11/07/2020451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018166
Tido15/06/2019227
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Yung Felix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Gasolina (Murda feat. Lange, Djaga Djaga & Yung Felix)03/02/2018512
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)17/03/20181232
Waar zijn die kechs (Mula B / Bartofso / Yung Felix)18/08/2018413
Hoofd heet (JoeyAK & Yung Felix)25/08/2018571
FML (Yung Felix feat. Mula B & 3robi)01/09/2018731
Za3ma (Djezja feat. Yung Felix)22/09/2018582
Paranoia (Jonna Fraser feat. Yung Felix)10/11/20181618
Mr Lova (Yung Felix feat. Zefanio & Ir Sais)24/11/2018523
Coca (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Rockywhereyoubeen)01/12/2018135
Baby Momma (Yung Felix & Poke feat. Bizzey)16/02/2019424
Last Man Standing (Yung Felix, Chivv, Bizzey & Kraantje Pappie)16/03/2019715
Kostbaar (Yung Felix & Poke)23/03/2019671
Oeff (Yung Felix & Poke)06/04/2019919
Controle (Yung Felix & Poke)06/04/20191001
Mapima (Bizzey feat. Kevin, LouiVos & Yung Felix)25/05/2019276
Bangalang (Yung Felix feat. Poke & 3robi)27/07/2019452
Waarom zoeken naar liefde (Josylvio feat. Mula B & Yung Felix)07/09/2019317
Becky (Bizzey, Yung Felix, Josylvio & Tellem)11/07/2020451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yung bok (Yung Felix / Bokoesam)09/06/2018194
Yung Pokro (Yung Felix & Poke)06/04/2019823
 

Equalz   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Worry01/10/2016753
Zij wilt me zien (Lijpe feat. Equalz)05/11/2016661
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Casablanca28/01/20175522
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Mot (Jonna Fraser feat. Equalz)04/11/2017273
Love song (Equalz feat. Frenna)11/11/20171110
Alles delen25/11/2017601
Stop met typen09/12/20173517
1 op 1 (Equalz feat. SBMG)09/12/2017444
Long Things (Equalz feat. KM & Jandro)09/12/2017801
Beweging09/12/2017901
Lit (The Partysquad & Equalz)03/02/2018287
Let op je kech (Mula B feat. Equalz)14/04/20181001
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Shopping Spree16/02/2019722
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
On It10/08/2019793
Kaki (Equalz feat. LouiVos)31/08/2019572
De pijn (Equalz feat. Kevin)31/08/2019711
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Update03/12/20162129
Reloaded09/12/2017628
Jongens uit de havenstad31/08/2019414
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?