Bizarrap / Shakira - Bzrp Music Sessions Vol. 53

Cover Bizarrap / Shakira - Bzrp Music Sessions Vol. 53
Digital
Dale Play 197187714988

Nummer

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2023 (Positie 41)
Laatste week notering:28/01/2023 (Positie 41)
Piekpositie:41 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19445 (120 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 2
de  Piek: 33 / Weken: 2
at  Piek: 16 / Weken: 2
fr  Piek: 25 / Weken: 1
nl  Piek: 41 / Weken: 2
be  Piek: 21 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 2
it  Piek: 2 / Weken: 1
es  Piek: 1 / Weken: 2
pt  Piek: 2 / Weken: 1

Tracks

11/01/2023
Digital Dale Play 197187714988 / EAN 0197187714988
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bzrp Music Sessions Vol. 53
  3:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Bzrp Music Sessions Vol. 53Dale Play
197187714988
Single
Digital
11/01/2023

Shakira   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whenever Wherever09/02/2002127
Underneath Your Clothes22/06/2002220
Objection (Tango)09/11/2002520
The One22/03/20033110
Ojos así02/08/2003257
La tortura (Shakira feat. Alejandro Sanz)28/05/2005226
Don't Bother12/11/20051518
Hips Don't Lie (Shakira feat. Wyclef Jean)22/04/2006131
Illegal (Shakira feat. Carlos Santana)04/11/2006724
Pure Intuition03/02/2007617
Beautiful Liar (Beyoncé & Shakira)31/03/2007127
She Wolf08/08/20091314
Waka Waka (This Time For Africa) (Shakira feat. Freshlyground)15/05/2010242
Loca (Shakira feat. Dizzee Rascal)23/10/2010557
Rabiosa (Shakira feat. Pitbull)11/06/20114613
Can't Remember To Forget You (Shakira feat. Rihanna)18/01/20142617
Dare (La La La)07/06/2014617
Chantaje (Shakira feat. Maluma)31/12/20161823
Girl Like Me (Black Eyed Peas x Shakira)06/03/20213215
Don't You Worry (Black Eyed Peas / Shakira + David Guetta)16/07/20223914
Bzrp Music Sessions Vol. 53 (Bizarrap / Shakira)21/01/2023412
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Laundry Service09/02/2002184
Dónde están los ladrones?20/04/2002789
MTV Unplugged20/07/2002811
Divas Las Vegas (Céline Dion, Cher, Dixie Chicks, Shakira)04/01/2003932
Fijación oral - Vol. 111/06/2005741
Oral Fixation - Vol. 203/12/2005236
She Wolf17/10/200959
The Sun Comes Out23/10/20101021
Live From Paris10/12/2011855
Shakira.29/03/2014157
El Dorado03/06/2017206
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
MTV Unplugged [DVD]16/11/2002205
Live & Off The Record [DVD]03/04/2004214
Oral Fixation Tour24/11/2007143
Live From Paris [DVD]10/12/2011341
 

Bizarrap   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bzrp Music Sessions Vol. 53 (Bizarrap / Shakira)21/01/2023412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83Bizarrap / Shakira - Bzrp Music Sessions Vol. 53 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?