Birdy - Strange Birds

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Fire Within14th Floor / Atlantic
2564642042
Album
CD
20/09/2013
3:03Fire Within [Deluxe Edition]14th Floor / Atlantic
2564642040
Album
CD
20/09/2013

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love29/10/2011134
People Help The People24/12/2011534
Wings21/09/20132714
No Angel28/09/2013511
Keeping Your Head Up26/03/2016646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy19/11/2011181
Fire Within28/09/2013322
Beautiful Lies02/04/201688
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
ein weiterer Titel von dem ich mir sehr viel erhofft habe...
Auch hier konnte sie meine Erwartungen gerecht werden :D
Super! Birdy hat einfach ein riesiges Potenzial! Sie spielt es auch aus ^^ :D
Da ist auch schon die zweite 6*

alleyt1989
******
Real earthy sound. Great vocal performance too. Excellent song.

bluezombie
****
Solid effort.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?