Birdy - Standing In The Way Of The Light

Nummer

Jaar:2013
Muziek/Tekst:Fraser T Smith
Jasmine Van Den Bogaerde
Producer:Fraser T Smith
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04Fire Within14th Floor / Atlantic
2564642042
Album
CD
20/09/2013
4:04Fire Within [Deluxe Edition]14th Floor / Atlantic
2564642040
Album
CD
20/09/2013

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love29/10/2011134
People Help The People24/12/2011534
Wings21/09/20132714
No Angel28/09/2013511
Keeping Your Head Up26/03/2016646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy19/11/2011181
Fire Within28/09/2013322
Beautiful Lies02/04/201688
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.87 (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Bisher für mich das Lowlight, kriegt mich noch nicht...4.5* ---> 4*

alleyt1989
****
It's above average - not bad but not particularly moving.

bluezombie
****
Decent effort.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?