Birdy - Blue Skies

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love29/10/2011134
People Help The People24/12/2011534
Wings21/09/20132714
No Angel28/09/2013511
Keeping Your Head Up26/03/2016646
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy19/11/2011181
Fire Within28/09/2013322
Beautiful Lies02/04/201688
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Birdy - Blue Skies (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Wederom een hele mooie single van Birdy
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?