Bilal Wahib - Paranoia

Cover Bilal Wahib - Paranoia
Digital
Top Notch 21UMGIM66138 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/08/2021 (Positie 13)
Laatste week notering:16/10/2021 (Positie 86)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:12259 (362 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 13 / Weken: 8

Tracks

20/08/2021
Digital Top Notch 21UMGIM66138 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paranoia
3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10ParanoiaTop Notch
21UMGIM66138
Single
Digital
20/08/2021

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
MaŮana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (ZoŽ Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022623
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022218
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/20221214
Love Song (Trobi / Ronnie Flex / Bilal Wahib)07/01/2023311
Ik Space (Bilal Wahib feat. FabiŽnne Bergmans)21/01/202349
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5Bilal Wahib - Paranoia (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
**
Dat dit figuur nog denkt te scoren na enkele grote misstappen.
Men pruimt Wahib niet meer, en een slechte song als dit zal niet helpen hem weer op de (muzikale) kaart te zetten.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Rustige, nette ø Nederlandstalig 🎶 plaatje uit half augustus 2021 van de nu 23 jarige Amsterdamse acteur, rapper en zanger "Bilal El Mehdi Wahib" !!! Was zeker niet verkeerd !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 8) 😎 !!!
Een review toevoegen
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?