Bilal Wahib - El mehdi

Cover Bilal Wahib - El mehdi
Digital
Top Notch 21UM1IM45288 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/12/2021 (Positie 6)
Laatste week notering:06/08/2022 (Positie 53)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:972 (2449 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 36

Tracks

26/11/2021
Digital Top Notch 21UM1IM45288 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   

Bilal Wahib   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vliegen22/06/2019712
Video Vixen (Bilal Wahib feat. Bizzey)25/04/2020527
Doorheen (Bizzey, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Ramiks)06/06/2020157
Tigers27/06/2020133
Vergeten (Boef & Bilal Wahib)18/07/2020211
Jaloers05/09/2020344
Donderdag (Kris Kross Amsterdam feat. Bilal Wahib & Emma Heesters)31/10/2020376
501 (Bilal Wahib feat. Ronnie Flex)06/03/2021127
Paranoia28/08/2021138
Ibiza09/10/2021220
Push It ($hirak feat. Bilal Wahib & Boef)13/11/2021531
Streken van een duivel (Bilal Wahib feat. Frenna)27/11/2021218
1% (Bilal Wahib feat. Kraantje Pappie)04/12/2021521
Mañana (Rolf Sanchez & Bilal Wahib)26/02/2022385
1234 (Cristian D, Bilal Wahib & LA$$A)19/03/2022812
Solo (Zoë Tauran feat. Bilal Wahib)14/05/2022613
Als je bij me blijft ($hirak feat. Cristian D, Bilal Wahib, Ronnie Flex & Boef)21/05/2022212
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/2022128
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
El mehdi04/12/2021636
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Bilal Wahib - El mehdi (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Acteur Bilal Wahib heeft zich een rol als zanger aangemeten.
Als er dan nog sterke songs op zijn album hadden gestaan was het nog een geloofwaardig rol geweest. Maar dit is een album vol niemandalletjes. Wat slecht zeg.
Laatst gewijzigd: 04/12/2021 02:04
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?