Big2 & Antoon - Leuk

Cover Big2 & Antoon - Leuk
Digital
Dreamteam / Cloud 9

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/07/2021 (Positie 100)
Laatste week notering:30/07/2022 (Positie 96)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:57
Positie aller tijden:123 (3178 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 57

Tracks

27/11/2020
Digital Dreamteam / Cloud 9
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leuk
2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52LeukDreamteam / Cloud 9
Single
Digital
27/11/2020

Big2   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van staal07/04/2018233
New Life01/05/2021423
 

Antoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hyperventilatie22/05/2021457
Leuk (Big2 & Antoon)03/07/20211857
Bootje (Antoon & Paul Sinha)24/07/20212327
Zo ben jij (Antoon feat. Sterre)09/10/2021522
Vluchtstrook (Kris Kross Amsterdam x Antoon x Sigourney K)04/12/2021137
Hallo05/03/2022124
Hotelschool12/03/2022223
Tantoe lekker (Antoon & Big2)12/03/2022519
Olivia11/06/2022110
Centraal Station (Antoon & Bilal Wahib)18/06/2022129
Remedy (Antoon & Josylvio)18/06/2022282
Echo (Big2 & Antoon)30/07/2022721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De nacht is van ons22/05/2021765
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.6Big2 & Antoon - Leuk (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
****
inderdaad nog best leuk

AsItWas
*
niet te geloven... is toch echt verschrikkelijk

Bearcat
*
Slecht

Snormobiel Beusichem
****
▒ Begrijp die negatieve reviews niet zo ??? Het is gewoon een grappige en vrolijke Nederlandstalig 🎶 (rap)plaatje en samenwerking uit eind november 2020 tussen de nu 36 jarige Alkmaarse producer, rapper en zanger "Twan van Steenhoven" alias "Big2" (ook lid van het rapduo "The Opposites" en van de rapgroep "Mario Kartel"). en de nu 20 jarige Nederlandse rapper, drummer, pianist, producer en zanger "Valentijn Antoon Remmert Verkerk" alias "Antoon" !!! Is toch vele malen beter dan dat andere 'vreemd accent' shit 🙈 !!! Krap 4 sterren zelfs !!! 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?