Big Country - River Of Hope

Cover Big Country - River Of Hope
7" Single
Mercury 874 616-7 (nl)

Nummer

Jaar:1988
Muziek/Tekst:Stuart Adamson
Producer:Peter Wolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1989
7" Single Mercury 874 616-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.River Of Hope
4:33
2.In A Big Country (Live)
4:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:31Peace In Our TimeMercury
836 325-1
Album
LP
01/09/1988
4:33River Of HopeMercury
874 616-7
Single
7" Single
1989
4:50At The BBC - The Best Of: The BBC RecordingsMercury
373 585-3
Album
CD
26/07/2013
4:48At The BBC - The Best Of: The BBC Recordings [Super Deluxe Edition Box]Mercury
372 842-5
Album
CD
26/07/2013

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?