Big Country - Porrohman

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:45The CrossingMercury
812 870-1
Album
LP
15/07/1983
LiveOne Great ThingMercury
BIGCD 3
Single
12" Maxi
1986
Live6:44Fields Of Fire - The Ultimate CollectionMercury / Spectrum
SPECXX2066
Album
CD
04/04/2011
7:55The Crossing [30th Anniversary Deluxe Edition]Mercury
278 908-7
Album
CD
10/02/2012
7:28At The BBC - The Best Of: The BBC Recordings [Super Deluxe Edition Box]Mercury
372 842-5
Album
CD
26/07/2013
»» alles tonen

Big Country   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Chance22/10/1983185
Look Away10/05/1986147
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Crossing05/11/1983115
Steeltown17/11/1984333
The Seer12/07/1986812
Through A Big Country - Greatest Hits02/06/1990764
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?