Biffy Clyro - A Celebration Of Endings

Cover Biffy Clyro - A Celebration Of Endings
Digital
14th Floor 190295253776
Cover Biffy Clyro - A Celebration Of Endings
CD
14th Floor 0190295273361

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/08/2020 (Positie 23)
Laatste week notering:22/08/2020 (Positie 23)
Piekpositie:23 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12500 (78 Punten)
Vinyl 33:22/08/2020 / Piek: 5 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 5
de  Piek: 4 / Weken: 4
at  Piek: 5 / Weken: 2
fr  Piek: 104 / Weken: 1
nl  Piek: 23 / Weken: 1
be  Piek: 77 / Weken: 1 (V)
  Piek: 127 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 82 / Weken: 1
au  Piek: 21 / Weken: 1

Tracks

14/08/2020
CD 14th Floor 0190295273361 (Warner) / EAN 0190295273361
14/08/2020
Digital 14th Floor 190295253776 (Warner) / EAN 0190295253776
Toon detailsAlles beluisteren
1.North Of No South
  4:05
2.The Champ
  3:37
3.Weird Leisure
  4:08
4.Tiny Indoor Fireworks
  3:15
5.Worst Type Of Best Possible
  3:50
6.Space
  3:56
7.End Of
  4:37
8.Instant History
  3:31
9.The Pink Limit
  3:54
10.Opaque
  4:07
11.Cop Syrup
  6:17
   
14/08/2020
LP 14th Floor 9029528209 (Warner) / EAN 0190295282097
Toon detailsAlles beluisteren
   

Biffy Clyro   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Many Of Horror27/03/2010667
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Only Revolutions05/06/2010851
Opposites02/02/2013227
Ellipsis16/07/2016132
A Celebration Of Endings22/08/2020231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Biffy Clyro - A Celebration Of Endings (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?