Bertolf - Two In A Million

Cover Bertolf - Two In A Million
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Jez Ashurst
Bertolf
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2010 (Positie 84)
Laatste week notering:15/05/2010 (Positie 94)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:12020 (342 Punten)
Download:17/04/2010 / Piek: 20 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 21 / Weken: 7

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:35Single Top 100 - Volume 435 [Promo]Buma
COLON 435
Compilatie
CD
09/04/2010

Bertolf   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Another Day29/11/20081011
For Life11/04/20092810
Mr. Light01/08/2009610
Two In A Million03/04/2010217
Mary24/03/2012494
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For Life10/01/20093910
Snakes & Ladders01/05/2010119
Bertolf31/03/2012147
Harde noten (Bertolf Lentink & Kasper van Kooten)23/02/20133010
First & Then26/09/201583
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Recent een Zilveren Harp als aanmoedigingsprijs gewonnen, deze Bertolf Lentink. Ook zijn nieuwe single is weer bijzonder aardig geworden, maar of het ook een hit wordt...?

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een in mijn ogen wat zwakke voorloper uit maart 2010 van zijn nieuwe te verschijnen album "Snakes & Ladders" !!! Eind april 2010 ligt het album in de schappen !!! De 29 jarige Nederlandse zanger "Bertolf Lentink" speelde voordat hij solo ging in de band van "Ilse DeLange" ☺!!!

RV
****
Ik geef hem maar het voordeel van de twijfel (4*), want ik weet eerlijk gezegd niet wat ik hiermee aan moet. Klinkt goed, maar of het nou een echte hit gaat worden...?
Laatst gewijzigd: 31/07/2010 09:47

Art Vandelay
******
Hit of niet? I don't care; ik vind het een fijn liedje, vooral in de auto! Ben erg benieuwd naar het album.

super50hmtv
****
Begin de plaat steeds beter te vinden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?