Ben Saunders - You Thought You Knew Me By Now

Cover Ben Saunders - You Thought You Knew Me By Now
Cover

Album

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/04/2011 (Positie 1)
Laatste week notering:28/01/2012 (Positie 77)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1738 (1545 Punten)
Midprice:27/10/2012 / Piek: 41 / Weken: 3
Combialbum:30/04/2011 / Piek: 1 / Weken: 19
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 25

Ben Saunders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm In Love With A Girl20/11/2010199
If You Don't Know Me By Now04/12/2010113
When A Man Loves A Woman18/12/2010110
Dancing In The Street (Alain Clark feat. Ben Saunders)18/12/2010285
I Heard It Through The Grapevine15/01/201164
Kill For A Broken Heart22/01/2011110
Dry Your Eyes30/04/2011810
All Over06/08/2011724
Heart Strings {This Is Love}31/12/2011303
Heart Strings - International Version26/05/2012971
No Cure08/09/201297
Focus On Love01/03/2014921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Thought You Knew Me By Now30/04/2011125
Heart & Soul15/09/201276
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

eppo2011
****
wie ben jij dan? haha, goeie cd man...chill

Rootje
*
Zielloos, inspiratieloos, talentloos. En zo kan ik nog meer woorden verzinnen die op loos eindigen om dit album uit te drukken...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?