Ben Saunders - No Cure

Cover Ben Saunders - No Cure
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/09/2012 (Positie 98)
Laatste week notering:20/10/2012 (Positie 86)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:11776 (367 Punten)
Download:22/09/2012 / Piek: 9 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 7

Ben Saunders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm In Love With A Girl20/11/2010199
If You Don't Know Me By Now04/12/2010113
When A Man Loves A Woman18/12/2010110
Dancing In The Street (Alain Clark feat. Ben Saunders)18/12/2010285
I Heard It Through The Grapevine15/01/201164
Kill For A Broken Heart22/01/2011110
Dry Your Eyes30/04/2011810
All Over06/08/2011724
Heart Strings {This Is Love}31/12/2011303
Heart Strings - International Version26/05/2012971
No Cure08/09/201297
Focus On Love01/03/2014921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Thought You Knew Me By Now30/04/2011125
Heart & Soul15/09/201276
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2Ben Saunders - No Cure (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Nee, zo scoor je geen succes "Ben" !!! Tegenvallend plaatje uit de nazomer 2012 door de 29 jarige, in Engeland geboren, Nederlandse zanger "Ben Saunders" ☺!!!

RV
****
Lekkere, laidback tune. Niet hoogstaand, maar dat hoeven we van Ben Saunders ook niet meer te verwachten.

DeejayDave
****
Wat RV zegt. Hier is niets op aan te merken, maar het ontbreekt een beetje aan een climax. Misschien een groeier.

Supersok
***
Ik ben niet echt een liefhebber van Ben Saunders zijn muziek. Ook deze single kan me niet echt bekoren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?