Ben Saunders - Heart & Soul

Cover Ben Saunders - Heart & Soul
Cover
Cover Ben Saunders - Heart & Soul
Cover

Album

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/2012 (Positie 7)
Laatste week notering:20/10/2012 (Positie 97)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7607 (311 Punten)
Combialbum:15/09/2012 / Piek: 10 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 6

Ben Saunders   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm In Love With A Girl20/11/2010199
If You Don't Know Me By Now04/12/2010113
When A Man Loves A Woman18/12/2010110
Dancing In The Street (Alain Clark feat. Ben Saunders)18/12/2010285
I Heard It Through The Grapevine15/01/201164
Kill For A Broken Heart22/01/2011110
Dry Your Eyes30/04/2011810
All Over06/08/2011724
Heart Strings {This Is Love}31/12/2011303
Heart Strings - International Version26/05/2012971
No Cure08/09/201297
Focus On Love01/03/2014921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Thought You Knew Me By Now30/04/2011125
Heart & Soul15/09/201276
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Totaal verkeerd gekozen titel. Het album heeft geen hart, is zielloos.
Ben werd alleen populair gehouden door menig TV programma. Zonder die hulp is hij nergens zo blijkt.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?