Ben Howard - Noonday Dream

Cover Ben Howard - Noonday Dream
CD
Island 0602567489443
LP
Island 0602567489412
LP
Tôt Ou Tard 3596973576460
Cover Ben Howard - Noonday Dream
LP Clear Coloured Vinyl
Island 0602567489498

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/06/2018 (Positie 10)
Laatste week notering:14/07/2018 (Positie 69)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7277 (339 Punten)
Combialbum:09/06/2018 / Piek: 10 / Weken: 6
Vinyl 33:09/06/2018 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 39 / Weken: 1
de  Piek: 17 / Weken: 2
at  Piek: 38 / Weken: 1
fr  Piek: 98 / Weken: 1
nl  Piek: 10 / Weken: 6
be  Piek: 14 / Weken: 22 (V)
  Piek: 81 / Weken: 8 (W)
pt  Piek: 33 / Weken: 1
au  Piek: 23 / Weken: 1
nz  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

01/06/2018
CD Tôt Ou Tard / VF 3357572 (PIAS) / EAN 3596973575722
01/06/2018
CD Island 0602567489443 (UMG) / EAN 0602567489443
01/06/2018
Digital Island 00602567549123 (UMG) / EAN 0602567549123
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nica Libres At Dusk
  6:34
2.Towing The Line
  3:55
3.A Boat To An Island On The Wall
  7:10
4.What The Moon Does
  5:21
5.Someone In The Doorway
  4:56
6.All Down The Mines (Interlude)
  0:47
7.The Defeat
  5:53
8.A Boat To An Island, Part II / Agatha's Song
  4:53
9.There's Your Man
  4:38
10.Murmurations
  6:15
   
01/06/2018
LP Island 0602567489412 (UMG) / EAN 0602567489412
01/06/2018
LP Tôt Ou Tard 3596973576460 (UMG) / EAN 3596973576460
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/06/2018
Clear Coloured Vinyl - LP Island 0602567489498 (UMG) / EAN 0602567489498
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Printed Innerbags
   

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up07/01/20121443
I Forget Where We Were06/09/2014697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom15/10/20112120
I Forget Where We Were25/10/2014222
Noonday Dream09/06/2018106
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?