Ben Howard - I Forget Where We Were

Cover Ben Howard - I Forget Where We Were
CD
Tôt Ou Tard 3317782
LP
Island 0602547010438
Cover Ben Howard - I Forget Where We Were
CD
Tôt Ou Tard 3317782

Album

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/10/2014 (Positie 2)
Laatste week notering:15/08/2015 (Positie 89)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:2975 (1027 Punten)
Midprice:22/08/2015 / Piek: 12 / Weken: 12
Combialbum:25/10/2014 / Piek: 3 / Weken: 17
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 3
de  Piek: 12 / Weken: 3
at  Piek: 26 / Weken: 1
fr  Piek: 68 / Weken: 4
nl  Piek: 2 / Weken: 22
be  Piek: 2 / Weken: 83 (V)
  Piek: 24 / Weken: 13 (W)
se  Piek: 57 / Weken: 2
no  Piek: 21 / Weken: 1
dk  Piek: 15 / Weken: 1
pt  Piek: 28 / Weken: 1
au  Piek: 9 / Weken: 2
nz  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

24/10/2014
CD Tôt Ou Tard 3317782 (PIAS) / EAN 3596973177827
24/10/2014
CD Island 0602547010391 (UMG) / EAN 0602547010391
Toon detailsAlles beluisteren
1.Small Things
  5:44
2.Rivers In Your Mouth
  5:12
3.I Forget Where We Were
  4:41
4.In Dreams
  3:33
5.She Treats Me Well
  5:18
6.Time Is Dancing
  6:49
7.Evergreen
  4:05
8.End Of The Affair
  7:46
9.Conrad
  6:08
10.All Is Now Harmed
  5:02
   
24/10/2014
LP Island 0602547010438 (UMG) / EAN 0602547010438
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up07/01/20121443
I Forget Where We Were06/09/2014697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom15/10/20112120
I Forget Where We Were25/10/2014222
Noonday Dream09/06/2018106
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?