Ben Howard - Collections From The Whiteout

Cover Ben Howard - Collections From The Whiteout
LP
Republic 0602507468323
CD
Republic 0746831
Digital
Island 20UM1IM11535

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2021 (Positie 9)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 96)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11973 (97 Punten)
Vinyl 33:03/04/2021 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 81 / Weken: 1
de  Piek: 19 / Weken: 1
nl  Piek: 9 / Weken: 2
be  Piek: 14 / Weken: 2 (V)
  Piek: 78 / Weken: 1 (W)

Tracks

26/03/2021
CD Republic 0746831 (UMG) / EAN 0602507468316
Toon detailsAlles beluisteren
1.Follies Fixture
  3:59
2.What A Day
  5:16
3.Crowhurst's Meme
  3:44
4.Finders Keepers
  2:49
5.Far Out
  4:18
6.Rookery
  2:31
7.You Have Your Way
  4:25
8.Sage That She Was Burning
  4:17
9.Sorry Kid
  4:59
10.Unfurling
  3:41
11.Metaphysical Cantations
  4:21
12.Make Arrangements
  4:25
13.The Strange Last Flight Of Richard Russell
  4:23
14.Buzzard
  0:55
15.What A Day (Edit)
  4:17
16.Sorry Kid (Edit)
  4:09
   
26/03/2021
Digital Island 20UM1IM11535 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
26/03/2021
LP Republic 0602507468323 (UMG) / EAN 0602507468323
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Keep Your Head Up07/01/20121443
I Forget Where We Were06/09/2014697
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom15/10/20112120
I Forget Where We Were25/10/2014222
Noonday Dream09/06/2018106
Collections From The Whiteout03/04/202192
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Ben Howard - Collections From The Whiteout (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Ben zeker wel prima te spreken over dit nieuwste album van Ben Howard.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?