Bastille - Shut Off The Lights

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pompeii02/03/20131881
Things We Lost In The Fire14/09/20135730
Of The Night07/12/2013882
Good Grief16/07/20164719
Quarter Past Midnight16/06/2018761
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood09/03/2013976
Wild World17/09/2016418
Doom Days22/06/201986
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Bastille - Shut Off The Lights (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Bastille lijkt echt wel hun beste tijd gehad te hebben. Ook deze nieuwste zou ik nu niet per se veel soeps noemen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?