Bastille - Joy

Cover Bastille - Joy
Digital
Virgin EMI -

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Dan Smith
Producer:Dan Smith
Dan Priddy
Mark Crew
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:18/05/2019 / Piek: 16 / Weken: 17
Single Tip:11/05/2019 / Piek: 3 / Weken: 18
In de landen:
be  Piek: 24 / Weken: 18 (V)
  Tip (W)

Tracks

03/05/2019
Digital Virgin EMI - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Joy
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12JoyVirgin EMI
-
Single
Digital
03/05/2019
3:12Doom DaysVirgin EMI
CDV3212 / 00602567757153
Album
CD
14/06/2019
3:12MNM Big Hits 2019 Vol. 3Universal
538 801-7
Compilatie
CD
28/06/2019
3:12Hitzone 90Sony
19075959842
Compilatie
CD
12/07/2019
3:14Now That's What I Call Music! 103Now
CDNOW103
Compilatie
CD
19/07/2019

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pompeii02/03/20131881
Things We Lost In The Fire14/09/20135730
Of The Night07/12/2013882
Good Grief16/07/20164719
Quarter Past Midnight16/06/2018761
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood09/03/2013976
Wild World17/09/2016418
Doom Days22/06/201986
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Misschien niet het beste nummer van Bastille in mijn ogen, maar los daarvan toch wel weer een aangenaam popnummertje.

bluezombie
****
.

theogsean
****
Don't mind this at all! Every part of the song comes together somewhat weirdly/incohesively, but it's still a decent listen. Grows on me each time I hear it.

Llarso08
*****
Bastille valt niet snel te betrappen op vrolijke liedjes met positieve teksten. Maar daar brengt dit liedje verandering in. Het klinkt als iets wat je al kent van Bastille (Good grief). Maar dat is niet slecht!

kristn_20
***
een degelijk nummer van Bastille
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?