Bastille - Doom Days

Cover Bastille - Doom Days
CD
Virgin EMI CDV3212 / 00602567757153
LP
Virgin EMI V3212 / 00602567757139
Digital
Virgin EMI 00602567792857
Cover Bastille - Doom Days
Cover

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/06/2019 (Positie 8)
Laatste week notering:27/07/2019 (Positie 94)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7439 (334 Punten)
Vinyl 33:22/06/2019 / Piek: 6 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 4
de  Piek: 9 / Weken: 3
at  Piek: 10 / Weken: 2
nl  Piek: 8 / Weken: 6
be  Piek: 5 / Weken: 14 (V)
  Piek: 35 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 45 / Weken: 1
fi  Piek: 26 / Weken: 1
no  Piek: 14 / Weken: 1
it  Piek: 41 / Weken: 1
es  Piek: 35 / Weken: 1
pt  Piek: 22 / Weken: 2
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 30 / Weken: 1

Tracks

14/06/2019
CD Virgin EMI CDV3212 / 00602567757153 (UMG) / EAN 0602567757153
14/06/2019
LP Virgin EMI V3212 / 00602567757139 (UMG) / EAN 0602567757139
14/06/2019
Digital Virgin EMI 00602567792857 (UMG) / EAN 0602567792857
19/07/2019
Limited Edition Red Vinyl - LP Virgin VX3212 (UMG) / EAN 0602567806882
Toon detailsAlles beluisteren
1.Quarter Past Midnight
  3:19
2.Bad Decisions
  3:09
3.The Waves
  4:00
4.Divide
  3:52
5.Million Pieces
  4:11
6.Doom Days
  2:18
7.Nocturnal Creatures
  3:52
8.4AM
  4:07
9.Another Place
  3:31
10.Those Nights
  4:30
11.Joy
  3:12
   
14/06/2019
Limited Edition Box Set - CD Virgin 060256776260 (UMG) / EAN 0602567762607
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ MC
   

Bastille   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pompeii02/03/20131881
Things We Lost In The Fire14/09/20135730
Of The Night07/12/2013882
Good Grief16/07/20164719
Quarter Past Midnight16/06/2018761
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Grip (Seeb x Bastille)19/01/20196911
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bad Blood09/03/2013976
Wild World17/09/2016418
Doom Days22/06/201986
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?