Basement Jaxx - Rendez-vu

Cover Basement Jaxx - Rendez-vu
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Felix Buxton
Simon Ratcliffe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/08/1999 (Positie 71)
Laatste week notering:25/09/1999 (Positie 96)
Piekpositie:61 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:15956 (199 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 7
be  Tip (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:45RemedyXL
XLCD 129
Album
CD
10/05/1999
3:43De Afrekening 19SMM
496347 2
Compilatie
CD
01/11/1999
3:45Indie 2000 Volume 6Columbia
497851.2
Compilatie
CD
12/11/2000
3:42The Best Summer Album 2002WSM
WSMCD084
Compilatie
CD
20/05/2002
3:44The SinglesXL
XLCD187
Album
CD
21/03/2005
»» alles tonen

Basement Jaxx   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Alert01/05/19994110
Rendez-vu14/08/1999617
Bingo Bango27/05/2000991
Romeo09/06/2001825
Where's Your Head At08/12/2001636
Good Luck (Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula)07/02/2004436
Oh My Gosh07/05/2005915
Take Me Back To Your House14/10/2006991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remedy22/05/1999565
Rooty07/07/2001595
The Singles16/04/2005366
Crazy Itch Radio09/09/2006594
Scars26/09/2009841
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
12/11/2006 22:37
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Basement Jaxx" uit augustus 1999 !!! In Holland deed de plaat héél weinig !!! Na drie weken was de plaat alweer verdwenen uit de Nederlandse Top 40 !!! Terwijl het helemaal geen onaardige plaat is !!! Vanmij ook 4 sterren !!! (NL Top 40: 3 wk / # 24) !!!

Topbart
****
prima!

gherkin
*****
Zeer leuk nummertje.

drdjrene
*****
Ik moest er bij de eerste keer luisteren even aan wennen, maar dit is de op een na beste plaat van Basement Jaxx (Red alert blijft voor mij de beste). Ritmische gitaar, lekkere bass en beat, en een wat vervormde stem (vooral daaraan moest ik eerst wennen) maakt bij elkaar een oke plaat!

mrmusic2010
******
One of my favourite Jaxx tracks. Funky acoustic guitar and cool electro vocals. Nice!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?