Barry Hay & JB Meijers with Danny Vera - Blue Bayou

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Roy Orbison
Joe Melson
Producer:JB Meijers
Coverversie van:Roy Orbison - Blue Bayou
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06For You BabyAmnac
081 739-6
Album
CD
15/11/2019

Danny Vera   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Confession15/02/2003865
Headin' For The City21/11/2009467
Orange Glow10/07/2010773
Tomorrow Will Be Mine30/07/2011204
Roller Coaster20/04/2019884
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Distant Rumble09/11/2013613
The New Black And White01/11/20141001
The New Black And White Pt. II19/09/2015145
Outsider10/09/201655
The New Black And White Pt. III14/10/2017512
Pressure Makes Diamonds 1 & 223/02/2019587
Pressure Makes Diamonds - Live21/12/20191411
The New Black And White Pt. IV - Home Recordings05/09/2020212
The New Now21/11/202011
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pink Flamingo [DVD]30/01/2010271
 

Barry Hay   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Draggin' The Line31/10/1987923
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Victory Of Bad Taste14/11/1987691
Hotel Grolloo (Cuby + Blizzards & Friends)20/05/2000544
The Big Band Theory (Barry Hay & Metropole Big Band)13/09/2008212
Barry Hay's Flying V Formation (Barry Hay's Flying V Formation)21/05/201672
For You Baby (Barry Hay & JB Meijers)23/11/201955
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Big Band Theory - Live In Paradiso [DVD] (Barry Hay & Metropole Big Band)24/01/2009310
 

JB Meijers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
For You Baby (Barry Hay & JB Meijers)23/11/201955
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?