Barry & Eileen - Summerwine

Cover Barry & Eileen - Summerwine
7" Single
Scramble SRS 510.085

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Barry Corbett
Kick Dandy
Producer:Kick Dandy
Gecoverd door:Keath Barrie (Sommerwein)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/07/1978 (Positie 37)
Laatste week notering:30/09/1978 (Positie 46)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:4407 (838 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 11
be  Piek: 6 / Weken: 10 (V)

Tracks

1978
7" Single Scramble SRS 510.085
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summerwine
  3:37
2.Lay Your Love On Me
3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Hit Rocket [1978]Arcade
ADE H 34
Compilatie
LP
1978
3:37SummerwineScramble
SRS 510.085
Single
7" Single
1978
3:03Summer Party - 40 Original Hits-40 Original StarsCommon Wealth
‎CN 0091
Compilatie
LP
1979

Barry & Eileen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If You Go07/06/1975111
Bad Times08/11/1975105
Summerwine22/07/19781211
Ibiza26/07/1980225
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Barry & Eileen06/09/1980333
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/02/2007 15:16
Snormobiel Beusichem
****
▓ Zeker geen verkeerde plaat van dit Belgische duo "Barry & Eileen" uit juli 1978 !!! Het werd net geen Top 10 "Hit" voor ze hier in Holland !!! Precies 4 sterren !!! (NL Top 40: 9 wk / # 12) !!!

naamloos
*
Deze zomerwijn laat ik graag aan mij voorbij gaan.
Mama woar is mien pils.

KVG
****
Zonnige zomerhit van het duo "Barry en Eileen" uit 1978.

Patrick7781
****
Zomerhitje ja, maar glaszuiver zingen is iets heel anders
Laatst gewijzigd: 20/02/2017 11:55

Bearcat
*****
Leuk plaatje uit de 70's van dit duo
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?