Bangles - Something That You Said

Cover Bangles - Something That You Said
CD-Single
Liberty 7243 551939 2 6 (uk)

Charts

Binnenkomst:05/04/2003 (Positie 96)
Laatste week notering:05/04/2003 (Positie 96)
Piekpositie:96 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25175 (5 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 55 / Weken: 5
de  Piek: 63 / Weken: 9
at  Piek: 50 / Weken: 6
nl  Piek: 96 / Weken: 1

Tracks

03/03/2003
CD-Single Liberty 7243 551939 2 6 (EMI) [uk] / EAN 0724355193926
Toon detailsAlles beluisteren
1.Something That You Said
  4:19
2.Getting Out Of Hand
2:19
3.Eternal Flame (Live Acoustic)
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:34Doll RevolutionVictor
VICP-62174
Album
CD
26/02/2003
4:19Something That You SaidLiberty
7243 551939 2 6
Single
CD-Single
03/03/2003
4:18Pure Voices 4EVA / Virgin
5838552
Compilatie
CD
28/04/2003
4:14Ö3 Greatest Hits Vol. 22Universal
06024 9808493
Compilatie
CD
30/06/2003
4:34Doll RevolutionKoch
KOC-CD-9515
Album
CD
09/09/2003

Bangles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Going Down To Liverpool23/03/1985481
Manic Monday22/02/1986227
Walk Like An Egyptian01/11/1986118
Walking Down Your Street21/02/1987216
Hazy Shade Of Winter23/01/19881410
Eternal Flame04/03/1989120
Be With You01/07/1989268
Everything I Wanted09/06/1990417
Something That You Said05/04/2003961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different Light22/11/19862616
Everything01/04/1989424
Greatest Hits02/06/19901316
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.74 (Reviews: 84)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/01/2004 22:28
valhalla
*****
nice
29/11/2005 18:58
iifar
******
oojaaaaaaaa!!!

Patrick7781
******
zeer mooi

gherkin
******
Prima.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eigenlijk best een mooie plaat uit begin maart 2003 van de Amerikaanse pop- en rockband: "The Bangles", afkomstig van hun album "Doll Revolution" !!! Flopte echter genadeloos in de Nederlandse hitlijsten, lente 2003 !!! Toch ga ook ik voor een dikke voldoende, want het liedje is best mooi ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?