Bangles - Going Down To Liverpool

Cover Bangles - Going Down To Liverpool
7" Single
CBS A4914 (uk)
7" Single
CBS DA 4914 (uk)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
7" Single
CBS CBSA 4914 (nl)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
7" Single
Columbia 38-04634 (us)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
Cover
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
12" Maxi
CBS TX 4914 (uk)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
12" Maxi
CBS CBSA 12.4914 (nl)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
7" Single Reissue
CBS A 7255 (uk)
Cover Bangles - Going Down To Liverpool
12" Maxi
CBS TA 7255 (uk)

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Kimberley Rew
Producer:David Kahne
Coverversie van:Katrina And The Waves - Going Down To Liverpool
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/03/1985 (Positie 48)
Laatste week notering:23/03/1985 (Positie 48)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:21747 (53 Punten)
Single Tip:16/03/1985 / Piek: 0 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 48 / Weken: 1
nz  Piek: 42 / Weken: 2

Tracks

09/1984
7" Single Columbia 38-04634 [us] / EAN 0074640463471
10/1984
7" Single CBS A4914 [uk]
24/06/1985
7" Single Liberation LS-1501 [au]
1985
7" Single CBS CBSA 4914 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Down To Liverpool
  3:19
2.Dover Beach
  3:42
   
03/1985
7" Single CBS DA 4914 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
7" Single 1:
1.Going Down To Liverpool
  3:19
2.Dover Beach
  3:42
7" Single 2:
1.Hero Takes A Fall
  2:52
2.Where Were You When I Needed You
  3:10
   
1985
12" Maxi CBS TX 4914 [uk]
1985
12" Maxi CBS CBSA 12.4914 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Down To Liverpool
  3:19
2.Dover Beach
  3:42
3.The Real World
  2:35
4.I'm In Line
  3:00
5.How Is The Air Up There
  2:51
   
06/1986
Reissue - 7" Single CBS A 7255 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Down To Liverpool
  3:36
2.Let It Go
  2:28
   
1986
12" Maxi CBS TA 7255 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Going Down To Liverpool
  3:36
2.Let It Go
  2:28
3.Walking Down Your Street / James (Live)
6:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36All Over The PlaceColumbia
BFC 39220
Album
LP
23/05/1984
3:19Going Down To LiverpoolColumbia
38-04634
Single
7" Single
09/1984
3:19Going Down To LiverpoolCBS
DA 4914
Single
7" Single
03/1985
3:19Going Down To LiverpoolCBS
TX 4914
Single
12" Maxi
1985
3:19Manic MondayCBS
TX 6796
Single
12" Maxi
1985
»» alles tonen

Bangles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Going Down To Liverpool23/03/1985481
Manic Monday22/02/1986227
Walk Like An Egyptian01/11/1986118
Walking Down Your Street21/02/1987216
Hazy Shade Of Winter23/01/19881410
Eternal Flame04/03/1989120
Be With You01/07/1989268
Everything I Wanted09/06/1990417
Something That You Said05/04/2003961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different Light22/11/19862616
Everything01/04/1989424
Greatest Hits02/06/19901316
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.54 (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
1e notering in Nederland. Het doet me denken aan een song dat live wordt gespeeld tijden een openlucht festival, dat stel ik me voor bij dit nummer. Mooi gespeeld!!

Snormobiel Beusichem
******
▒ Deze leuke plaat van de Amerikaanse pop- en rockband "The Bangles" uit eind 1984 heeft me altijd goed bevallen, al was het nooit géén groot succes in hun begintijd ☺!!!

@ Lag tegen de 6 sterren aan, en waarom ook niet ☺!!!
Laatst gewijzigd: 23/08/2011 00:01

matty d
******
6 stars

musikmannen
*****
Good

Jeroen68
****
Fan van de Bangles, maar deze versie mist de pit van de Katrina & the Waves versie

Ghost_Of_Download
*****
Cooler Song!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?