BYentl - Best Dress

Cover BYentl - Best Dress
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/06/2012 (Positie 69)
Laatste week notering:28/07/2012 (Positie 89)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:15759 (219 Punten)
Dance:30/06/2012 / Piek: 8 / Weken: 5
Download:14/07/2012 / Piek: 32 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 32 / Weken: 5

BYentl   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No One But You (B-Yentl)22/11/2008867
Thinking About You07/02/20091210
Nowhere To Run13/06/2009724
Miracle07/11/20091015
Payday13/02/201069
Catch Me27/03/20102310
Give It A Chance02/10/20101819
No X-mas Without You (BYentl & Daughter)27/11/20101214
Taking Back My Heart04/06/20111019
Let Me Rule The World23/07/20111018
Maniac In Love (BYentl feat. Tarif)15/10/2011711
Jingle All The Way10/12/201166
I Do07/01/20121811
Already Gone23/06/2012812
Best Dress30/06/2012325
Lovers Lane06/10/2012206
X-mas Miracle08/12/201284
Home27/04/2013916
Unbreakable Hearts29/06/2013612
Inside Your Heart26/10/20131012
Hoo Hoo Christmas14/12/201393
Inside Out11/01/20142018
X-mas! I'm Back20/12/2014811
Maybe28/02/2015951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Payday (B-Yentl)13/03/2010335
Persistence06/08/2011178
X-mas Miracles15/12/2012503
Merry X-mas20/12/2014542
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4BYentl - Best Dress (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Best een leuke vlotte nieuwe plaat van de 43 jarige Nederlandse zangeres van Surinaamse afkomst: "Marjorie Lammerts", alias "BYentl", juni 2012 !!! Samen met "Already Gone", tegelijkertijd uitgebracht op 13 juni 2012 !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

▒ PS: als 'DJlisa', 'Jack louwaars' en 'henkB' (één en dezelfde persoon) wéér gaan overdrijven, compenseer ik metéén weer ☺!!!

RV
*****
Prima plaatje van BYentl. Met 'Best Dress' gaat ze de dancetour op en ik denk dat dat nog eens heel goed uitpakt voor haar. Lekker nummer, dat wat mij betreft een grotere hit mag worden dan 'Already Gone', de voorganger.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?