BB King & Bonnie Raitt - Right Place Wrong Time

Nummer

Jaar:1990
Muziek/Tekst:Otis Rush
Mac Rebennack
Producer:Don Was
Coverversie van:Otis Rush - Right Place, Wrong Time
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Air America (Original Soundtrack Album)MCA
9031-72386-1
Compilatie
LP
1990

B.B. King   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When Love Comes To Town (U2 with B.B. King)08/04/19891011
Ain't Nobody Home09/09/1989427
Joe Cool28/04/1990863
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
King Of The Blues: 198906/05/1989854
Lucille & Friends15/07/1995438
Deuces Wild15/11/19973223
Riding With The King (B.B. King & Eric Clapton)17/06/2000622
His Definitive Greatest Hits12/08/2000335
80 (B.B. King & Friends)26/11/2005841
One Kind Favor20/09/2008724
The Complete Collection23/05/2015551
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live [DVD]20/02/2010181
 

Bonnie Raitt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time27/05/1989675
Have A Heart05/05/19901912
I'm In The Mood (John Lee Hooker with Bonnie Raitt)02/06/19901412
Thing Called Love25/08/1990666
Something To Talk About20/07/1991595
I Can't Make You Love Me07/12/1991438
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick Of Time20/05/19896518
Collection04/08/1990785
Luck Of The Draw29/06/19912611
Longing In Their Hearts02/04/19943417
Road Tested18/11/1995624
Fundamental25/04/1998893
Slipstream07/04/2012249
Dig In Deep05/03/2016234
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?