B-Brave feat. Dio & Spanker - Onze jongens (Gooi het op me)

Cover B-Brave feat. Dio & Spanker - Onze jongens (Gooi het op me)
Digital
La Foux 1175521562 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/11/2016 (Positie 69)
Laatste week notering:26/11/2016 (Positie 69)
Piekpositie:69 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22529 (32 Punten)
Single Tip:03/12/2016 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 69 / Weken: 1

Tracks

18/11/2016
Digital La Foux 1175521562 (Sony) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.B-Brave - Onze jongens (Gooi het op me)
  2:55
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Onze jongens (Gooi het op me)La Foux
1175521562
Single
Digital
18/11/2016

DIO [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dom, lomp en famous (The Opposites feat. Dio & Willie Wartaal)29/09/20072311
Stuk (The Partysquad feat. Dio, Sef, Sjaak & Reverse)02/02/20081112
Tijdmachine (Dio feat. Sef)17/01/2009615
Licht van de laser (The Partysquad feat. Sef, Dio & Sjaak)24/01/2009119
Aye (Dio feat. Sef)11/04/2009268
Baby (Dio & The Madd)05/09/2009597
Cool (Dio feat. Jayh, Adonis, Kleine Viezerik & Kempi)30/01/2010691
Dansen in jou (Dio [NL])17/03/2012572
Ze houdt van me (Dio [NL])09/06/2012923
We zijn hier (Dio met Jayh, Bokoe Sam en Ronnie Flex)07/11/2015922
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Zulke dingen doe je (I Am Aisha feat. Dio)16/01/2016954
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock & Roll06/12/2008846
Benjamin Braafs Festival14/07/2012353
De man06/06/2015441
Venus05/08/2017352
 

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Spanker   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
Binnenkort (Spanker feat. Jayh, Sevn Alias, Kempi & Jonna Fraser)23/12/2017991
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018187
Shutdown (SFB / Murda / Spanker)05/05/2018522
Money Long (Spanker, Jandro & Frenna)26/05/2018209
Bende (Spanker, Latifah & Cho feat. Idaly)16/06/2018942
Getallen (Spanker, Bokoesam & Josylvio feat. Jandro)14/07/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ontbijten met champagne14/07/2018415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!

muzieklover
***
B-Brave, jullie zijn niet lijp. Stop daarmee want jullie blijven gewoon kleine jongetjes.
Dio & Spanker redden het nog, maar ik wil dit nummer gewoon niet waarderen.

De Tsjap
***
Ouderwetse beat, maar drie sterren voor de prachtige video.

Rootje
*
Niet genoeg facepalms om dit uit te drukken.
Wat een ver schrik ke lijk iets is dit.
Dit gooi je meteen in de vuilnisbak.

Jeroen68
**
Verwacht niet zo'n hit als de vorige. Raar. Weer een clipje in de categorie kleine jongens worden groot, maar ditmaal kan ik er wel om lachen.

DeejayDave
*
Gooi het op me?! Juist. Niet de moeite waard.

hugo1960
***
Mooie vrouwen in de clip. Ze schieten alleen te snel door het beeld.

Sebastiaanmember
*
Allemachtig, wat een goedkoop nummer, misschien wel het slechtste nummer van B-Brave! En de video is een typisch geval "good boys gone bad".. ik heb niks tegen mooie vrouwen, maar er is een verschil tussen sexy en sletterig, dit is sletterig. Ik heb dan nog liever de oude B-Brave, maar goed, wie ben ik om te oordelen..
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?