B-Brave feat. Cho - Waddup

Cover B-Brave feat. Cho - Waddup
Cover

Charts

Single Tip:18/10/2014 / Piek: 30 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44De eerste dateSony
88875017592
Album
CD
13/10/2014

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Cho   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Misschien wel hè?10/01/20155414
Was je nog maar hier08/08/2015951
Ik mis je (Cho feat. La Rouge)18/06/20163315
Eerste keer (Cho feat. Abigail Johnson)18/06/2016881
Popalik30/07/20165411
Location (Jonna Fraser feat. Cho)22/10/2016641
Eerste keer 2.0 (Cho feat. Abigail Johnson & Kempi)05/11/2016991
Op de weg (Equalz / Adje / Cho)12/08/2017328
Oeps (Latifah feat. CHO)16/09/2017801
Bandz (Jonna Fraser feat. Cho)04/11/2017451
Hooptie Money (Esko, JoeyAK, MocroManiac & Cho)17/03/2018712
Put It On Me (Cho feat. Abigail Johnson)21/04/2018801
Bende (Spanker, Latifah & Cho feat. Idaly)16/06/2018942
Chemistry (Architrackz, Cho & Equalz feat. Mula B)01/09/20183514
Schudden (Bokoesam feat. Cho)06/10/2018921
Soldaat (Sevn Alias, Murda, Jayh, Cho)27/10/2018741
Astmaflow09/02/2019562
Pinpas (Cho feat. Sevn Alias)15/06/2019433
Zag je staan (Cho feat. Idaly)22/06/2019721
Bernie Mac (Cho feat. JoeyAK)22/06/20191001
Single (Architrackz, Cho & Equalz)06/07/2019872
Vergeet22/02/2020901
Cardi (Cho feat. Frenna)08/05/2021812
Original22/05/2021741
Nasty (Cho feat. Bryan Mg)22/05/2021951
Alsjeblieft (Josylvio feat. Cho & Henkie T)23/10/2021167
Location (KM & Cho)24/09/2022761
Swim Deep (Yade Lauren, Cho & Kevin feat. Jordan Wayne)01/10/202291
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Knock Knock III18/06/2016320
Since '9322/06/2019425
Chosen22/05/2021410
Thnx18/06/2022122
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1B-Brave feat. Cho - Waddup (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. .. . . /
. . . . . . /.__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. ./
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps, vreemd accent, what's uo dog !!! Afschieten naar de maan 🙈 !!! Geen woorden over vuil maken 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?