B-Brave - Ik laat je los

Cover B-Brave - Ik laat je los
Digital
Sony -

Charts

Binnenkomst:11/10/2014 (Positie 93)
Laatste week notering:11/10/2014 (Positie 93)
Piekpositie:93 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24229 (8 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 93 / Weken: 1

Tracks

06/10/2014
Digital Sony - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik laat je los
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29Ik laat je losSony
-
Single
Digital
06/10/2014
3:29De eerste dateSony
88875017592
Album
CD
13/10/2014

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

vinylfreak
*
ach, 1 week in de single top 100 en dat was het weer.

Snormobiel Beusichem
*
▒ .. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

RV
*****
Kijk, zóiets wil ik van B-Brave horen. 'Ik laat je los' is een volledig Nederlandstalige ballad, die in het refrein wat herhalend is, maar wel een goede opbouw heeft en aan het einde dus opleeft. Helemaal geweldig is het niet, maar het is verfrissend om te horen dat B-Brave ook nummers heeft die in slechts één taal zijn gezongen in plaats van twee.

inspect
*
wat is dit ????

Iebiewiebie
***
Toch met enige lef zoiets in het Nederlands te doen, akkoord refrein is keer op keer hetzelfde, maar dat is net zo met andere songs in dit genre. puike drums, kan er eigenlijk niet veel op tegen hebben, begrijp de reacties van de rest hier niet goed. Er zijn slechtere dingen die van menig reviewer hier meer punten krijgen. 2,5-3

Rootje
*
Verschrikkelijk ongeinspireerde zielloze bagger. Alleen gemaakt om snel te cashen aan pubermeisjes.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?