B-Brave - Bad

Cover B-Brave - Bad
Digital
Sony -

Charts

Binnenkomst:04/10/2014 (Positie 56)
Laatste week notering:04/10/2014 (Positie 56)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:21754 (45 Punten)
Single Tip:11/10/2014 / Piek: 13 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 56 / Weken: 1

Tracks

29/09/2014
Digital Sony - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bad
  3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20BadSony
-
Single
Digital
29/09/2014
3:21De eerste dateSony
88875017592
Album
CD
13/10/2014

B-Brave   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blijf bij mij15/06/2013821
Treasure29/06/2013961
Up13/07/2013451
Bij mij30/11/2013361
Als je van mij bent08/03/2014401
Vanavond is van jou28/06/2014271
Bad04/10/2014561
Ik laat je los11/10/2014931
Verleiden11/07/2015691
One Night Stand (B-Brave feat. Sevn Alias)28/05/2016422
Onze jongens (Gooi het op me) (B-Brave feat. Dio & Spanker)26/11/2016691
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De eerste date18/10/2014238
Los04/06/2016168
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Geen slecht nummerke uit eind september 2014 van: "B-Brave", een boysband uit Nederland bestaande uit: "Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor" !!! De pubers eindigden in 2013 als derde in het Nederlandse talentenjachtprogramma "X-Factor" ☺!!!

RV
****
Herkenbaar? Ja, dat is ook de bedoeling van de meeste nummers. Die moeten herkenbaar zijn, zodat de meute weet waar ze naar luistert en ze zodoende kan streamen/kopen/downloaden. Dat nummers herkenbaar zijn, lijkt me ook best handig als men mee wil zingen met een bepaalde plaat. Niet echt een goede reden om een onvoldoende te geven, toch Sebastiaanmember...?

Anyway, 'Bad' is geen slecht nummer op zich, maar ik word nu wel een beetje moe van de combinatie van Engels en Nederlands. Kies toch eens een taal!!!

vinylfreak
*
Wegwerp rotzooi anno 2014.
Al dit soort nummers lijkt op elkaar.

DeejayDave
***
Vergeleken met One Direction is dit toch wel van een heel laag niveau. Ach ja, die jongens doen hun best maar ondertussen moeten ze nog steeds wachten op hun eerste echte hit.

Rootje
*
De titel van de song dekt volledig de lading.
'Slecht'. De jongens hebben in ieder geval zelfreflectie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?