BØRNS feat. Lana Del Rey - God Save Our Young Blood

Cover BØRNS feat. Lana Del Rey - God Save Our Young Blood
Digital
Interscope -

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Thomas Schleiter
Garrett Borns
Producer:Tommy English
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

05/01/2018
Digital Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.God Save Our Young Blood
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53God Save Our Young BloodInterscope
-
Single
Digital
05/01/2018
4:19Blue MadonnaInterscope
00602557922912
Album
CD
12/01/2018

Lana Del Rey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video Games15/10/2011322
Born To Die18/02/2012893
Young And Beautiful25/05/2013793
Summertime Sadness08/06/20135314
Brooklyn Baby14/06/2014871
Stargirl Interlude (The Weeknd feat. Lana Del Rey)03/12/2016931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born To Die04/02/2012234
Born To Die - The Paradise Edition17/11/20121514
Ultraviolence21/06/2014512
Honeymoon26/09/201559
Lust For Life29/07/2017615
Norman Fucking Rockwell!07/09/201942
 

BØRNS   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Goede zweverige samenwerking. Ik houd er van.

gherkin
*****
Deze samenwerking levert weer een straf resultaat op.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Nette samenwerking en prima plaat uit december 2017 door het samenwerkingsproject tussen: "Børns en Lana Del Rey" !!! Of het een hoogvlieger wordt betwijfel ik, maar persoonlijk vind ik hem erg aangenaam ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?