Aya Nakamura - Djadja

Cover Aya Nakamura - Djadja
Digital
Rec. 118 / Parlophone 190295639822
Cover Aya Nakamura - Djadja
Digital
Rec. 118 190295549381
Cover Aya Nakamura - Djadja
Digital
Rec. 118 190295534554
Cover Aya Nakamura - Djadja
Digital
Rec. 118 190295200220

Nummer

Jaar:2018
Muziek/Tekst:Aya Nakamura
Le Side
Producer:Aloïs Zandry
Vladimir Boudnikoff
Gecoverd door:Aya Nakamura feat. Loredana (Djadja (Remix))
Aya Nakamura feat. Maluma (Djadja (Remix))
David Antoine (Oh papa)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/07/2018 (Positie 90)
Laatste week notering:15/08/2020 (Positie 100)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:35
Positie aller tijden:339 (2437 Punten)
Single Tip:16/06/2018 / Piek: 2 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 57
fr  Piek: 1 / Weken: 126
nl  Piek: 1 / Weken: 35
be  Piek: 16 / Weken: 22 (V)
  Piek: 16 / Weken: 37 (W)
se  Piek: 72 / Weken: 5
es  Piek: 5 / Weken: 52
pt  Piek: 37 / Weken: 35

Tracks

06/04/2018
Digital Rec. 118 / Parlophone 190295639822 (Warner) / EAN 0190295639822
Toon detailsAlles beluisteren
1.Djadja
  2:50
   
05/10/2018
Digital Rec. 118 190295549381 (Warner) / EAN 0190295549381
Toon detailsAlles beluisteren
1.Aya Nakamura feat. Loredana - Djadja (Remix)
  2:52
   
12/10/2018
Digital Rec. 118 190295534554 (Warner) / EAN 0190295534554
Toon detailsAlles beluisteren
1.Aya Nakamura feat. Afro B - Djadja (Remix)
2:53
   
12/06/2020
Digital Rec. 118 190295200220 (Warner) / EAN 0190295200220
Toon detailsAlles beluisteren
1.Aya Nakamura feat. Maluma - Djadja (Remix)
2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50DjadjaRec. 118 / Parlophone
190295639822
Single
Digital
06/04/2018
2:49NRJ Summer Hits Only 2018Warner
505419701446
Compilatie
CD
29/06/2018
2:49Ultratop Hit Connection 2018.2Sony
19075866232
Compilatie
CD
06/07/2018
2:52NRJ Holiday 2018MCA
6781439
Compilatie
CD
27/07/2018
2:49NRJ Back To School 2018Warner
505419702429
Compilatie
CD
31/08/2018
»» alles tonen

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja07/07/2018135
Copines15/09/20184621
Jolie nana25/07/20201819
Bobo12/06/2021676
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nakamura10/11/20181095
Aya21/11/2020365
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.76Aya Nakamura - Djadja (Reviews: 33)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Jeroen68
*
Aaargh

bjornieboy
**
Ze zingt dat ze geen sletje is, maar ondertussen kon het shirtje niet strakker voor haar 2 plus punten. Daarom krijgt ze 1 bonus punt van dit eentonig klinkend nummer.

Llarso08
**
Zeer zeker niet mijn ding.

Patrick3
*****
Fijn nummer

hugo1960
***
Het nummer valt me wel mee. Het is niets hoogstaand, maar dat ben ik de laatste jaren wel gewend. Alleen een tegenvaller als je de vertaling leest onder het nummer. Het gaat nergens over. Tis wel een mooie meid!

Rootje
**
De song gaat erg snel vervelen..

Stevolution
***
Als het in een onbekende taal is gezongen gaan mensen wel ineens kritisch zijn op de tekst? Grappig, doe dat voortaan ook eens bij Marco Borsato. Hoe dan ook, 'Djadja' heeft wel sociale impact en gezien het thema en de sound is dat ook niet zo gek.

S.

vinylfreak
*
Ik ben geen sletje...………………...wat een armoede.
Bah bah.

De Tsjap
***
lekker catchy nummer uit de Franse urban fabriek

gherkin
***
Dat dit een succes werd, kan ik op basis van hoe het klinkt echt wel snappen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?