Aya Nakamura - Bobo

Cover Aya Nakamura - Bobo
Digital
Rec. 118 190296670312

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Aya Nakamura
Some1ne
Producer:Vladimir Boudnikoff
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/06/2021 (Positie 86)
Laatste week notering:17/07/2021 (Positie 98)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:19051 (121 Punten)
Single Tip:05/06/2021 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 8
fr  Piek: 3 / Weken: 8
nl  Piek: 67 / Weken: 6
be  Piek: 23 / Weken: 5 (W)
pt  Piek: 163 / Weken: 2

Tracks

27/05/2021
Digital Rec. 118 190296670312 (Warner) / EAN 0190296670312
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bobo
  3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07BoboRec. 118
190296670312
Single
Digital
27/05/2021

Aya Nakamura   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Djadja07/07/2018135
Copines15/09/20184621
Jolie nana25/07/20201819
Bobo12/06/2021676
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nakamura10/11/20181095
Aya21/11/2020365
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.7Aya Nakamura - Bobo (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?