Avicii feat. A R I Z O N A - Hold The Line

Charts

Binnenkomst:15/06/2019 (Positie 93)
Laatste week notering:15/06/2019 (Positie 93)
Piekpositie:93 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24642 (8 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 93 / Weken: 1
se  Piek: 16 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:51TimAvicii
00602577685347
Album
CD
07/06/2019

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)12/06/2010529
My Feelings For You (Avicii & Sebastien Drums)28/08/20105110
iTrack (Tim Berg vs. Oliver Ingrosso & Otto Knows)30/10/2010536
Street Dancer05/03/2011676
Penguin23/07/20116010
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)03/09/20112216
Levels05/11/2011328
Silhouettes05/05/20124316
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)15/09/20122510
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)05/01/20131520
X You23/03/2013831
We Write The Story (Avicii, B & B And Choir)25/05/2013731
Wake Me Up!22/06/2013190
You Make Me07/09/20132917
Hey Brother12/10/2013253
Addicted To You01/02/2014532
The Days11/10/20141623
The Nights13/12/20142033
Waiting For Love30/05/2015535
For A Better Day05/09/20152215
Broken Arrows12/12/2015864
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)19/08/20171334
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)26/08/20172235
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019218
Tough Love (Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola)18/05/2019603
Heaven15/06/20191610
Bad Reputation (Avicii feat. Joe Janiak)15/06/2019841
Hold The Line (Avicii feat. A R I Z O N A)15/06/2019931
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Peace Of Mind (Avicii feat. Vargas & Lagola)15/06/2019991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013244
Stories10/10/2015737
Tim15/06/2019110
 

A R I Z O N A   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oceans Away25/02/2017902
Hold The Line (Avicii feat. A R I Z O N A)15/06/2019931
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
*****
Good
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?