Avicii - Tim

Cover Avicii - Tim
CD
Avicii 00602577685347
Digital
Avicii 19UMGIM41833 / 00602577849336
LP
Avicii 00602577685330

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/06/2019 (Positie 1)
Laatste week notering:19/10/2019 (Positie 69)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:2070 (1382 Punten)
Vinyl 33:17/08/2019 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 16
de  Piek: 5 / Weken: 10
at  Piek: 3 / Weken: 14
fr  Piek: 11 / Weken: 16
nl  Piek: 1 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 19 (V)
  Piek: 5 / Weken: 19 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 19
fi  Piek: 1 / Weken: 16
no  Piek: 1 / Weken: 9
dk  Piek: 3 / Weken: 12
it  Piek: 5 / Weken: 16
es  Piek: 4 / Weken: 12
pt  Piek: 12 / Weken: 1
au  Piek: 6 / Weken: 3
nz  Piek: 8 / Weken: 2

Tracks

07/06/2019
CD Avicii 00602577685347 (UMG) / EAN 0602577685347
07/06/2019
Digital Avicii 19UMGIM41833 / 00602577849336 (UMG) / EAN 0602577849336
09/08/2019
LP Avicii 00602577685330 (UMG) / EAN 0602577685330
Toon detailsAlles beluisteren
1.Avicii feat. Vargas & Lagola - Peace Of Mind
  3:00
2.Heaven
  4:37
3.Avicii feat. Aloe Blacc - SOS
  2:37
4.Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola - Tough Love
  3:11
5.Avicii feat. Joe Janiak - Bad Reputation
  3:25
6.Avicii feat. Bonn - Ain't A Thing
  3:03
7.Avicii feat. A R I Z O N A - Hold The Line
  2:51
8.Avicii feat. Bonn - Freak
  2:59
9.Avicii feat. Vargas & Lagola - Excuse Me Mr Sir
  3:07
10.Avicii feat. Imagine Dragons - Heart Upon My Sleeve
  4:14
11.Avicii feat. Joe Janiak - Never Leave Me
  2:51
12.Avicii feat. Noonie Bao - Fades Away
  2:59
   

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)12/06/2010529
My Feelings For You (Avicii & Sebastien Drums)28/08/20105110
iTrack (Tim Berg vs. Oliver Ingrosso & Otto Knows)30/10/2010536
Street Dancer05/03/2011676
Penguin23/07/20116010
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)03/09/20112216
Levels05/11/2011328
Silhouettes05/05/20124316
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)15/09/20122510
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)05/01/20131520
X You23/03/2013831
We Write The Story (Avicii, B & B And Choir)25/05/2013731
Wake Me Up!22/06/2013190
You Make Me07/09/20132917
Hey Brother12/10/2013253
Addicted To You01/02/2014532
The Days11/10/20141623
The Nights13/12/20142033
Waiting For Love30/05/2015535
For A Better Day05/09/20152215
Broken Arrows12/12/2015864
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)19/08/20171334
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)26/08/20172235
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019225
Tough Love (Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola)18/05/2019603
Heaven15/06/20191615
Bad Reputation (Avicii feat. Joe Janiak)15/06/2019841
Hold The Line (Avicii feat. A R I Z O N A)15/06/2019931
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Peace Of Mind (Avicii feat. Vargas & Lagola)15/06/2019991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013244
Stories10/10/2015737
Tim15/06/2019119
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
*****
Good

Rootje
*****
Mooi sterk postuum album van de Zweedse topproducer Aviici
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?