Avicii - Heaven

Cover Avicii - Heaven
Digital
Avicii -
Cover Avicii - Heaven
Digital
Avicii 19UMGIM72360

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Chris Martin
Tim Bergling
Producer:Tim Bergling
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/06/2019 (Positie 16)
Laatste week notering:21/09/2019 (Positie 74)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3914 (900 Punten)
Airplay:15/06/2019 / Piek: 3 / Weken: 18
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 11
de  Piek: 30 / Weken: 3
at  Piek: 21 / Weken: 3
fr  Piek: 119 / Weken: 11
nl  Piek: 16 / Weken: 15
be  Piek: 15 / Weken: 18 (V)
  Piek: 10 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 16
fi  Piek: 8 / Weken: 2
no  Piek: 6 / Weken: 5
dk  Piek: 20 / Weken: 1
it  Piek: 49 / Weken: 13
es  Piek: 78 / Weken: 1
au  Piek: 20 / Weken: 5
nz  Piek: 32 / Weken: 2

Tracks

07/06/2019
Digital Avicii - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Avicii feat. Chris Martin - Heaven
  4:37
   
23/08/2019
Digital Avicii 19UMGIM72360 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heaven (David Guetta & Morten Remix)
3:35
2.Heaven (David Guetta & Morten Remix / Extended Version)
4:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:37HeavenAvicii
-
Single
Digital
07/06/2019
4:37TimAvicii
00602577685347
Album
CD
07/06/2019
4:38The Dome - Summer 2019Polystar
0600753879221
Compilatie
CD
05/07/2019
4:38Hitzone 90Sony
19075959842
Compilatie
CD
12/07/2019
4:37Now That's What I Call Music! 103Now
CDNOW103
Compilatie
CD
19/07/2019
»» alles tonen

Avicii   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bromance (Tim Berg)12/06/2010529
My Feelings For You (Avicii & Sebastien Drums)28/08/20105110
iTrack (Tim Berg vs. Oliver Ingrosso & Otto Knows)30/10/2010536
Street Dancer05/03/2011676
Penguin23/07/20116010
Blessed (Tom Hangs feat. Shermanology)03/09/20112216
Levels05/11/2011328
Silhouettes05/05/20124316
Superlove (Remix) (Avicii vs Lenny Kravitz)15/09/20122510
I Could Be The One (Avicii vs Nicky Romero)05/01/20131520
X You23/03/2013831
We Write The Story (Avicii, B & B And Choir)25/05/2013731
Wake Me Up!22/06/2013190
You Make Me07/09/20132917
Hey Brother12/10/2013253
Addicted To You01/02/2014532
The Days11/10/20141623
The Nights13/12/20142033
Waiting For Love30/05/2015535
For A Better Day05/09/20152215
Broken Arrows12/12/2015864
Without You (Avicii feat. Sandro Cavazza)19/08/20171334
Lonely Together (Avicii feat. Rita Ora)26/08/20172235
SOS (Avicii feat. Aloe Blacc)20/04/2019225
Tough Love (Avicii feat. Agnes, Vargas & Lagola)18/05/2019603
Heaven15/06/20191615
Bad Reputation (Avicii feat. Joe Janiak)15/06/2019841
Hold The Line (Avicii feat. A R I Z O N A)15/06/2019931
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Peace Of Mind (Avicii feat. Vargas & Lagola)15/06/2019991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
True21/09/2013244
Stories10/10/2015737
Tim15/06/2019118
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
De volle bak! Dit word een giga hit.

gherkin
*****
Heerlijk postuum nummer van Avicii. Zou van mij best nog wel mogen scoren.

bluezombie
****
.

Wolfke
*****
Veel beter dan S.O.S.

irelander
***
It's not much more than the one hook, and while they've both done better it's not bad.

VNN
******
Onbegrijpelijk dat dit niet de lead-off single was

musikmannen
*****
Good

kristn_20
*****
de nummers die blijven komen en ze worden beter en beter !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?